Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων : Σχόλιο για τη σημερινή κινητοποίηση στο Δημαρχείο Ιωαννίνων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων συμπαραστέκεται στη δίκαιο αγώνα των σχολικών καθαριστριών,  γονέων και εκπαιδευτικών για την ασφαλή και ομαλή λειτουργιά των σχολικών μονάδων τρεις μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Εδώ και μια εβδομάδα καταβάλουμε συνεχείς προσπάθειες να κλείσουμε ένα ραντεβού με το Δήμαρχο της πόλης. Φαίνεται πως δεν «αδειάζει». Ενδεχομένως να μην θεώρει άξιο λόγου να μας εξηγήσει πως  το 28Ο Νηπιαγωγείο «το έφαγε η μαρμάγκα». Εκτός και αν ο «σταβλισμός» 30 νηπίων σε μια σχολική αίθουσα, όπως φέρουν πληροφορίες, να είναι η επιλογή του Δημάρχου είναι πρότυπη νηπιακή δομή εκπαίδευσης.

Για τα προβλήματα της σχολικής καθαριότητας δεν μπαίνουμε στον κόπο να τον ρωτήσουμε. Η επιλογή του να τοποθετήσει σχολικές καθαρίστριες σε τρία ταυτόχρονα σχολεία του Δήμου Ιωαννίνων είναι ενδεικτική της αντίληψης του να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία.

Οι επιλογές αυτές δεν υποκρύπτουν διαχειριστική ανικανότητα. Είναι συνειδητή ταξική επιλογή να βάλει τους δημότες να πληρώσουν τα σπασμένα της πανδημίας. Άξιος ο μισθός του.

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Τιμάμε την Πρωτομαγιά στους δρόμους του αγώνα

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΟΛΟΙ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Κ. Μακεδονίας: Ανακοίνωση για το εργατικό ατύχημα στη Σίδνο

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΡΑ Μετά τα «εργατικά ατυχήματα»...

Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση 1η Μαΐου – 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ 7ΩΡΟ- ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ- 35ΩΡΟ! ΥΠΟΓΡΑΦΗ ...