Να καταδικαστεί το νέο φρικιαστικό έγκλημα του Ισραήλ στη Γάζα
Καταγγέλλουμε το νέο λουτρό αίματος του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ εναντίον του Παλαιστινιακού λαού !
Stop στη σφαγή!
Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά την Γάζα. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός από τις επιδρομές που ξεκίνησαν τα ξημερώματα είναι τουλάχιστον 404 νεκροί, ανάμεσα τους πολλά παιδιά και γυναίκες, και 562 τραυματίες.
Το σπάσιμο της εκεχειρίας από το Ισραήλ, παρά τις όποιες προφάσεις, βασίζεται στη στήριξη που έχει από ΗΠΑ-ΕΕ-κυβερνήσεις-όπως της Ελλάδας- που συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στο κράτος δολοφόνο και στον σφαγέα Νετανιάχου.
Στηρίζουν το συνεχιζόμενο έγκλημα που έχει ξεκάθαρο στόχο τον αφανισμό ενός ολόκληρου λαού, τον ξεριζωμό εκατομμυρίων Παλαιστινίων.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες ο λαός της Παλαιστίνης δεν είναι μόνος του!
Οι λαοί του κόσμου, βρίσκονται στην σωστή πλευρά της Ιστορίας, ενάντια στην γενοκτονία, ενάντια στα σχέδια των σφαγέων.
Είμαστε με τα παιδιά της Παλαιστίνης, για την ζωή τους και την ελευθερία τους!
Στοπ στην σφαγή!
Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης και να καταδικάσουν το νέο φρικιαστικό έγκλημα.