Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Για το εργατικό ατύχημα σε εργολαβία στους Ευρωπαϊκούς Βωξίτες

Δημοσιεύτηκε στις

Εργατικό ατύχημα συνέβη χθες κοντά σε στοά που εκμεταλλεύεται η εταιρεία Ευρωπαϊκοί Βωξίτες, όταν εργαζόμενος σε εργολαβία μεταφοράς βωξίτη, τραυματίστηκε σοβαρά από σκάσιμο ελαστικού φορτηγού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άμφισσας. 

Ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση στο συνάδελφο και είμαστε στο πλευρό του σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Είναι μονόδρομος σήμερα, που οι χώροι δουλειάς έχουν μετατραπεί σε «Τέμπη» δημιουργώντας μια σκληρή πραγματικότητα για τους εργαζόμενους, η ανάδειξη των ζητημάτων Υγιεινής και Ασφάλειας και πάνω απ’ όλα η πάλη για την τήρησή τους μέσα από τα Σωματεία και όσες δυνάμεις διαθέτουμε, γιατί δε θα δεχτούμε να γίνουν κανονικότητα οι όροι σφαγείου που διαμορφώνονται, για να γλυτώνουν τα κόστη τήρησης των μέτρων οι εργοδότες και να φουσκώνουν τα κέρδη τους. Οι ζωές μας μετράνε.

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Πειραιά: Να δοθεί άμεσα η έκτακτη οικονομική ενίσχυση στα σχολεία του Πειραιά που είναι εξεταστικά (και βαθμολογικά) κέντρα

Να δοθεί άμεσα η έκτακτη οικονομική ενίσχυση από το Δήμο Πειραιά στα σχολεία (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ)...

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Απάντηση στις συκοφαντίες που διακινούν ΔΙΚΤΥΟ-ΔΗΣΥ

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!» Τις τελευταίες ώρες οι παρατάξεις του ΔΙΚΤΥΟΥ...

Πανελλαδικό Συντονιστικό Συλλόγων Οικοτρόφων: Οι οικότροφοι φοιτητές ζητάμε αναβάθμιση των εστιών μας

Οι οικότροφοι φοιτητές ζητάμε αναβάθμιση των εστιών μας! Όχι στην καταστολή και τη συκοφάντηση των...