Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Για τη φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης ελαστικών στη Ριτσώνα

Δημοσιεύτηκε στις

Η φωτιά που ξέσπασε χτες στο εργοστάσιο ανακύκλωσης ελαστικών και πλαστικών ειδών στη Ριτσώνα καίει ακόμα, εκθέτοντας σε επικίνδυνους τοξικούς ρύπους εργαζόμενους και κατοίκους.

Η εργοδοσία και το κράτος της υποχρεώνει τους εργαζόμενους της περιοχής να δουλεύουν ακόμα και σήμερα σαν να μην τρέχει τίποτα και μάλιστα σε ορισμένους χώρους μέσα σε πραγματικά αποπνικτικές συνθήκες. Επιλέγουν τα κέρδη τους, βλέπουν ως κόστος την προστασία της ζωής των εργαζόμενων, θυσιάζουν την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, όπως άλλωστε το ζούμε καθημερινά και με τα εργατικά ατυχήματα.

Απαιτούμε εδώ και τώρα να παρθούν όλα τα μέτρα προστασίας της ζωής και της υγείας των εργαζομένων  και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Ριτσώνας!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: 24 Αυγούστου 8μμ στο Μόλο της Ιτέας- Λευτεριά στην Παλαιστίνη

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 8:00 μμ ΣΤΟ ΜΟΛΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟ ΛΑΟ...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Συμβασιούχοι αναπληρωτές άνεργοι και με άδειες τσέπες μέσα στο κατακαλόκαιρο

Επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες μας για τις άθλιες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης! Συμβασιούχοι αναπληρωτές άνεργοι και με...

Σωματεία Αλεξανδρούπολης: Όλοι 24 Αυγούστου στις 8μμ στο Φάρο Αλεξανδρούπολης

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 20:00 Μ.Μ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ...