Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους αγώνες στους χώρους δουλειάς

Δημοσιεύτηκε στις

 ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ AVRAMAR ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου παραγωγής ζωοτροφών στον Βατώντα κατά την ώρα των στάσεων εργασίας παρευρέθηκε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, ο Γεν. Γραμματέας Τζαβάρας Γιάννης και ο Ταμία Λιάσκος Δημήτρης, μεταφέροντας τη στήριξη του ΕΚΕ στον αγώνα για αυξήσεις.

Οι συνάδελφοι πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες δίωρες στάσεις εργασίας για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους δίνοντας με αυτόν τον τρόπο και απάντηση σε ενέργειες της εργοδοσίας για να τους διασπάσει οι οποίες έπεσαν στον κενό.

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στηρίζει με κάθε τρόπο τους αγώνες στους χώρους δουλειάς γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να έχουμε οι εργαζόμενοι κατακτήσεις, καλύτερους όρους αμοιβής, συνθηκών εργασίας και ζωής.

Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας: Χαιρετισμός στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της ΕΕΔΥΕ στην Ακρόπολη (Video) 

Μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) κάτω από τον...

Συνδικάτο ΙΓΜΕ: Για τη συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 06.08.2026 η συνάντηση του ΔΣ Συνδικάτου με τον Υπουργό ΠΕΝ κ....

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πέλλας: Εκδήλωση για κανόνες υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

Το σωματείο μας, καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στις Τετάρτη 19 Αύγουστου στο πάρκο...