Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους αγώνες στους χώρους δουλειάς

Δημοσιεύτηκε στις

 ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ AVRAMAR ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου παραγωγής ζωοτροφών στον Βατώντα κατά την ώρα των στάσεων εργασίας παρευρέθηκε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, ο Γεν. Γραμματέας Τζαβάρας Γιάννης και ο Ταμία Λιάσκος Δημήτρης, μεταφέροντας τη στήριξη του ΕΚΕ στον αγώνα για αυξήσεις.

Οι συνάδελφοι πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες δίωρες στάσεις εργασίας για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους δίνοντας με αυτόν τον τρόπο και απάντηση σε ενέργειες της εργοδοσίας για να τους διασπάσει οι οποίες έπεσαν στον κενό.

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στηρίζει με κάθε τρόπο τους αγώνες στους χώρους δουλειάς γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να έχουμε οι εργαζόμενοι κατακτήσεις, καλύτερους όρους αμοιβής, συνθηκών εργασίας και ζωής.

Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Οι ναυτεργάτες απεργούν στις 3 Ιούλη για την ασφάλεια και την προστασία της ζωής

ΟΙ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

Φτάνει πια! Δεν θα παίζουμε τις ζωές μας κορώνα-γράμματα! Μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Απόλυση μάνας παιδιών με αναπηρία από το Γενικό Κρατικό

Απέλυσαν για μία ακόμη φορά καθαρίστρια μάνα δυο παιδιών με βαριά αναπηρία την ΑΚ...