Εργατικό Κέντρο Άρτας: Για την απεργιακή συγκέντρωση 20 Νοέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Με παλμό και μεγάλη συμμετοχή δόθηκε με επιτυχία η μάχη της απεργίας στην Άρτα. Από το πρωί μέλη των σωματείων στάθηκαν απεργιακή φρουρά στο s/m “Μασούτης” και στο κατάστημα “Hondos Center”.

Ο χώρος της απεργιακής συγκέντρωσης στο Εργατικό Κέντρο άρχισε να γεμίζει από νωρίς με τους εργάτες των εργοστασίων της περιοχής, τους εκπαιδευτικούς, τους δημόσιους υπαλλήλους, τους φοιτητές, τους αγρότες.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι Λάιος Φάνης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ Άρτας, Ζερβας Άρης, πρόεδρος εργαζομένων στους Δήμους της ΠΕ Άρτας και μέλος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Νομού Άρτας, ο Γούσιας Σπύρος, πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Νηπιαγωγών νόμου Άρτας, ο Παπαϊωάννου Κώστας, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ νόμου Άρτας. Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Γάλλιο Γιάννη, πρόεδρο της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Άρτας.

Η απεργιακή συγκέντρωση με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Άρτας εξέδωσε ψήφισμα αλληλεγγύης στους δασκάλους και νηπιαγωγούς και καταδίκης του Υπουργείου Παιδείας και θρησκευμάτων και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρτας για τις απαράδεκτες πειθαρχικές διώξεις των δασκάλων που συμμετέχουν στην απεργία αποχή από την αξιολόγηση. Η πορεία είχε ιδιαίτερο παλμό με τα συνθήματα ενάντια στον πόλεμο και το ΝΑΤΟ να επικρατούν. Κατέληξε στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρτας για παράδοση του ψηφίσματος της απεργιακής συγκέντρωσης. Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Νηπιαγωγών νόμου Άρτας, Σπύρος Γούσιας, δήλωσε χαρακτηριστικά πως “μέχρι να δικαιωθεί και η τελευταία συνάδελφος και ο τελευταίος συνάδελφος θα είμαστε εδώ”.

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου ΠΕΙΡΑΙΑ “ΜΕΤΑΞΑ”: Για την κυβερνητική φιέστα

Για την κυβερνητική φιέστα  Άλλη μια φιέστα, παρουσία μάλιστα του πρωθυπουργού, έστησε η διοίκηση, με...

Σωματείο Καθαριστριών Αθήνας: Κοροϊδία χωρίς τέλος ΜΑΠ ανύπαρκτα, 3ετίες θαμμένες και δικαιολογίες της ντροπής στο Δήμο  Χαλανδρίου

Στη χθεσινή παρέμβαση του Σωματείου Σχολικών Καθαριστριών/ών Αθήνας στον Δήμο Χαλανδρίου, μαζί με συναδέλφισσες...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Το Σάββατο 4/4 ξεκινάει η Πανελλαδική Σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στην Καισαριανή

Το Σάββατο 4/4 ξεκινάει η Πανελλαδική Σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στην Καισαριανή Με συμμετοχή ρεκόρ μέχρι...