Εργατικό Κέντρο Άρτας : Πρόγραμμα κινητοποιήσεων για τον Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Κυριακή 13 Φλεβάρη αυτοκινητοπορεία συμπαράστασης στους αγρότες. Προ συγκέντρωση 6.30μ.μ. στο πάρκινγκ (πρώην Κορασίδη)

Καλούμε τους εργαζόμενους και τον λαό της πόλης μας να πάρουν μαζικά μέρος στην πορεία με τα αυτοκίνητα που θα ξεκινήσει από το πάρκινγκ του πρώην Κορασίδη με κατεύθυνση το μπλόκο των αγροτών στο στρατόπεδο Παπακώστα.

Ο αγώνας το αγροτών είναι και δικός μας αγώνας. Παλεύουν για να παραμείνουν στα χωράφια τους, να μπορέσουν εξασφαλίσουν αξιοπρεπή διαβίωση για αυτούς και τις οικογένειές τους. Δείχνουν τον δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων που τσακίζουν την ζωή μας για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.

Ο αγώνας επιβίωσης που δίνουν είναι αγώνας κάθε απλού ανθρώπου! Να σταθούμε  δίπλα τους , υψώνοντας το ανάστημά μας ! Ο κοινός αγώνας είναι η δύναμή μας! Όλοι στην συγκέντρωση !

Τετάρτη 23 Φλεβάρη. Συγκέντρωση συμπαράστασης στους διωκόμενους μαθητές. 9.οο π.μ. έξω από τα δικαστήρια της Άρτας

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας, καλεί τους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς να καταδικάσουν τα μαθητοδικεία, την ποινικοποίηση του οργανωμένου αγώνα! Κανένας μόνος του απέναντι στην ποινικοποίηση των αγώνων! Η καλύτερη απάντηση στον αυταρχισμό αποτελεί ο κοινός αγώνας μαθητών, γονιών εκπαιδευτικών ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου που τσακίζει το δικαίωμα στη μόρφωση και τη ζωή των εργατικών – λαϊκών οικογενειών.

Σάββατο 26 Φλεβάρη στις 12.οο το μεσημέρι στην πλατεία Κιλκίς.

Διαδήλωση για την προστασία του εισοδήματος, της δουλειάς και της υγείας του λαού!

Δε δεχόμαστε να πηγαίνουμε στο super market και να υπολογίζουμε τι δεν θα πάρουμε. Να παθαίνουμε ηλεκτροσόκ όταν μας φτάνουν οι λογαριασμοί του ρεύματος και του φυσικού αερίου. Ένα στα πέντε νοικοκυριά να ξεπαγιάζει, να μην μπορούμε να βάλουμε στο σπίτι μας πετρέλαιο. Οι φουσκωμένοι κι αβάσταχτοι λογαριασμοί του ρεύματος δείχνουν ότι τα «πράσινα άλογα» τρέχουν για τα κέρδη των λίγων.  

Δεν ανεχόμαστε να μας δίνουν «καθρεφτάκια» και να μας κλέβουν τα λεφτά μέσα από τις τσέπες. Ο ονομαστικός μισθός να μένει καθηλωμένος για πάνω από μια δεκαετία, ο πραγματικός να χαντακώνεται και οι Υπουργοί να αποφασίζουν με τους άθλιους νόμους τον κατώτατο ανάλογα με το πώς διασφαλίζεται η κερδοφορία των ομίλων. Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με τη μερική απασχόληση, τα ωράρια λάστιχο.  

Περισσότερα

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που καλούσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν....

ΠΕΜΕΝ: Την τρομοκρατία του κεφαλαίου και των μπράβων του, μόνο η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να τη τσακίσει

Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει τις απειλές σε εκπρόσωπο της επιτροπής ελέγχου, μέτρων προστασίας της ασφάλειας...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την νέα επίθεση από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον στόλο αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla»

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την νέα πειρατική επίθεση από το κράτος δολοφόνο του...