Εργατικό Κέντρο Άρτας : Καταγγέλλουμε τη δίωξη της προέδρου της Ομοσπονδίας Ρέτζιου Αφροδίτης

Δημοσιεύτηκε στις

Σε «διαδηλωτοδικεία» προχωράει η κυβέρνηση, στην προσπάθεια της να τρομοκρατήσει και να «συμμορφώσει» τον εργαζόμενο λαό απέναντι σε μια πολιτική που τον ματώνει καθημερινά. Η αρχή έγινε με την πρόεδρο της ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδας, που την δικάζουν για άρνηση συμμόρφωσης προς τις υποδείξεις της αστυνομίας. Πρόκειται για την πρώτη δίκη που επιχειρείται για παράβαση του αντιδραστικού και αυταρχικού νόμου Χρυσοχοίδη, που αφορά την απαγόρευση και την καταστολή των κινητοποιήσεων.

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας καταγγέλλει τη δίωξη της προέδρου της Ομοσπονδίας Ρέτζιου Αφροδίτης η οποία στις 28/11 οδηγείται σε δίκη με εργαλείο το νόμο Χρυσοχοΐδη, δηλαδή το νόμο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

Η τρομοκράτηση των εργαζομένων και της νεολαίας και η ποινικοποίηση των αγώνων δε θα περάσει. Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για την ακύρωση όλων των κατασταλτικών, αντιδραστικών νόμων και ρυθμίσεων.

Συμμετέχουμε μαζικά στην 24ώρη γενική πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 9 Νοεμβρίου!

Δίνουμε όλοι αγωνιστικό παρόν την ημέρα της δίκης 28/11/2022 στα δικαστήρια της Αθήνας

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ, που εκλέχτηκε από τις αρχαιρεσίες της 5ης...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Παραμένει στην εργασία της η εργαζόμενη στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Σάμου

Δικαιώθηκε η Μαριάνα! Παραμένει στην εργασία της η εργαζόμενη στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Σάμου μονογονέας...

Σωματείο Ιδιωτ. Υπαλλήλων Αργολίδας -Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων Ποτών Αργολίδας-Κορινθίας: 5ο Εργατικό Φεστιβάλ

5Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ - 20:30 ΓΛΕΝΤΑΜΕ...