Εργατικό Κέντρο Αγρινίου : Πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα

Δημοσιεύτηκε στις

Πραγματοποιήθηκε στη  κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο συλλαλητήριο του Εργατικού  Κέντρου Αγρινίου ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης της  ΝΔ .  

Ομιλητής ήταν ο Γ. Ντουντούμης ,  Πρόεδρος  του Σωματείου Ένωση Οικοδόμων Αιτ/νίας και αντιπρόεδρος του Εργατικού   Κέντρου .  Στην ομιλία του κατήγγειλε την κυβέρνηση  για την επίθεση που κάνει στο ταξικό  κίνημα (ΠΑΜΕ) με αφορμή τα σημερινά γεγονότα στο λιμάνι  του Πειραιά . Αναφέρθηκε στον υπονομευτικό ρόλο   της ΓΣΕΕ και τη συμβολή της σαν κύριος συνεργάτης της  κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων για το πέρασμα του νομοσχεδίου έκτρωμα   , και την φιτιλιά για την απεργία στις 10 Ιούνη αγνοώντας τις  αποφάσεις εργατικών κέντρων ομοσπονδιών και συνδικάτων  όπως και της  ΑΔΕΔΥ για  απεργία στις 3 Ιούνη.

 Τέλος κάλεσε όλους τους φορείς ιδιωτικού και δημοσίου φορέα , μικρούς  ΕΒΕ  και μικρομεσαία αγροτιά να συμβάλουν με την δράση τους για την  επιτυχία της απεργίας στις 10 Ιούνη ,να δηλώσουν  ότι  αυτό το νομοσχέδιο δεν βελτιώνεται, δεν γιατρεύεται να αποσυρθεί  τώρα,  η θέση του είναι στα σκουπίδια .  

Κάλεσε όλους τους εργαζόμενους κα  τα  λαϊκά στρώματα της περιοχής να δώσουν μαζικό μαχητικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση  .

 

Περισσότερα

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που καλούσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν....

ΠΕΜΕΝ: Την τρομοκρατία του κεφαλαίου και των μπράβων του, μόνο η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να τη τσακίσει

Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει τις απειλές σε εκπρόσωπο της επιτροπής ελέγχου, μέτρων προστασίας της ασφάλειας...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την νέα επίθεση από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον στόλο αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla»

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την νέα πειρατική επίθεση από το κράτος δολοφόνο του...