Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Οι εργαζόμενοι στην ”Fulgor” έχουν την δύναμη να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ FULGOR (ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΧΑΛΚΟ)!

Η τρομοκράτηση και οι απειλές που δέχονται οι εργαζόμενοι του συνεργείου ΑΓΑΤΣΑΣ που εργάζονται στη Fulgor του ομίλου Στασινόπουλου, ακόμα και με απόλυση αν ψηφίσουν στις εκλογές του επιχειρησιακού σωματείου της Fulgor που διεξάγονται σήμερα Τετάρτη 22/10, δε θα περάσει!

Η προσπάθεια του εργολάβου – κατ’ εντολή του Στασινόπουλου – να βάλει εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση, όπως με την εκδικητική απόλυση εργαζομένου την Πέμπτη 16/10, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν οι εργαζόμενοι και σε αυτό το χώρο δουλειάς, αυτόν της οργάνωσης απέναντι στην εργοδοσία και τους σχεδιασμούς της που θέλει να μας ξεζουμίσει ακόμα περισσότερο, για τα κέρδη της.

Οι εργαζόμενοι και σε αυτό το εργοστάσιο, δεν πρέπει να κάνουν πίσω αλλά να σηκώνουν κεφάλι!

Η τρομοκρατία πρέπει να σπάσει στην πράξη, για να μπορέσουν να ζήσουν καλύτερα, με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας αυξήσεις στους μισθούς, μόνιμη σταθερή εργασία για όλους, με 7ωρο – 35ωρο – 5ήμερο καθώς και 6ωρο – 5ήμερο – 30ωρο για τα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

Στεκόμαστε στο πλάι τους, δυναμώνοντας τον κοινό μας αγώνα!

Οι εργαζόμενοι στην ”Fulgor” έχουν την δύναμη να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Περισσότερα

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Καμιά απεμπόληση αρμοδιότητας των εποπτών στις υγειονομικές υπηρεσίες

ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ ΣΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ...

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου ΜΕΑΞΑ: Ελλείψεις στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας

Με έγγραφα τους προς τη Νοσηλευτική Υπηρεσία και τη Διοίκηση, η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του...