Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Κλιμακώνουμε τη δράση μας με Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία 16 Μάρτη

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, κλιμακώνοντας την δράση του ενάντια στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, συμμετέχει στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη 16 Μάρτη 2023.

Καλεί τα σωματεία μέλη του, να συμβάλουν για την επιτυχία της απεργίας οργανώνοντας την πάλη στους χώρους δουλειάς και στους κλάδους.

Καλεί όλους τους φορείς, συλλόγους δημόσιου τομέα, αγροτών, μικρών ΕΒΕ και νεολαίας, να πάρουν απόφαση και να δώσουν μαζικό αγωνιστικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνει, στις 10:30 π.μ., την Πέμπτη 16 Μάρτη, στην κεντρική πλατεία, στο Αγρίνιο.

 «Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί,

όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή»

Περισσότερα

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών: 11 Δεκέμβρη κήρυξη 48ωρης απεργίας

Κατόπιν ενημέρωσης των μελών μας στην γενική συνέλευση στις 27/11/2025 από το διοικητικό συμβούλιο...

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Χαιρετίζουμε τον εμβληματικό αγώνα των αγροτών

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ! Χαιρετίζουμε τον εμβληματικό...