Εργατικό Κέντρο Αγρινίου : 24ωρη Πανεργατική Απεργία για την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.  υλοποιώντας την απόφαση που πήρε  στη συνεδρίασή του στις 3 Σεπτέμβρη  για απεργία σε πανελλαδικό  συντονισμό με άλλα εργατικά κέντρα και Ομοσπονδίες,  κηρύσσει 24ωρη πανεργατική απεργία  για την ΤΡΙΤΗ 24 Σεπτέμβρη 2019.

Με την οργάνωση μας και τον αγώνα μας  δίνουμε  απάντηση στους σχεδιασμούς  της κυβέρνησης της Ν.Δ.  και στην εργοδοσία . Η κυβέρνηση, παίρνοντας  τη σκυτάλη  από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,  με το πολυνομοσχέδιο  για την « ανάπτυξη για όλους» , με τις τροπολογίες που περιλαμβάνει , δίνει το τελειωτικό χτύπημα  σε μισθούς, εργασιακές σχέσεις , κλαδικές συμβάσεις, τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Τους απαντάμε αγωνιστικά  – μαχητικά  : Δε θα τους περάσει ! 

Η ανάπτυξη τους τσακίζει τις ζωές μας. Γκρεμίζει  ότι άφησε  όρθιο η κρίση τους.

Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα. Η τρομοκράτηση των εργαζομένων δε θα περάσει .

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α καλεί τα διοικητικά συμβούλια  των σωματείων μελών του  σε σύσκεψη  την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη  και ώρα 7 μ.μ. στο Ε.Κ.Α. με θέμα : « Η οργάνωση  για την επιτυχία  της απεργίας». Οργανώνει καθημερινά εξορμήσεις   στους χώρους δουλειάς σ’ όλους τους κλάδους.

Καλεί  όλους τους συναδέλφους  εργαζόμενους  της περιοχής  να συμβάλουν  αποφασιστικά στους χώρους δουλειάς για την επιτυχία  της απεργίας  και να δώσουν  μαζικό αγωνιστικό «παρών» στην Απεργιακή Συγκέντρωση  την ΤΡΙΤΗ 24 Σεπτέμβρη  και ώρα 10 π.μ.  στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

 ΤΟ Δ.Σ

Περισσότερα

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Καμιά απεμπόληση αρμοδιότητας των εποπτών στις υγειονομικές υπηρεσίες

ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ ΣΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ...

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου ΜΕΑΞΑ: Ελλείψεις στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας

Με έγγραφα τους προς τη Νοσηλευτική Υπηρεσία και τη Διοίκηση, η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του...