Εργατικό Κέντρο Αγρινίου : 16 Οκτώβρη στάση εργασίας (11 π.μ. – 1 μ.μ.) αποφάσισε το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου (Σ.Ε.Ν.Α.)

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου (Ε.Κ.Α.) καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να πάρουν μέρος στη ΔΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (11 π.μ. – 1 μ.μ.) που έχει κηρύξει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου (Σ.Ε.Ν.Α.) την Τετάρτη 16 Οκτώβρη 2019 και συγκεκριμένα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική είσοδο του Γ.Ν.Α. στις 11 π.μ. με 1 μ.μ.

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, καλεί όλους τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να συμπαρασταθούμε, στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων συμβασιούχων του Γ.Ν.Α. για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Να μην απολυθεί κανείς έως ότου δοθεί οριστική λύση στην ομηρία των συναδέλφων συμβασιούχων – την αποκλειστική ευθύνη έχει το υπουργείο υγείας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
  • Να μετατραπούν οι συμβάσεις των συναδέλφων σε αορίστου χρόνου (Σ.Α.Χ.) – καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες εδώ και χρόνια.
  • Πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
  • Ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.
  • Αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν Υγεία – Πρόνοια – Φάρμακο για όλους.

Περισσότερα

Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου: Συλλαλητήριο 18 Σεπτέμβρη στις 7μμ στο Δημαρχείο ενάντια στην αποφυλάκιση του ναζιστή Μιχαλολιάκου

Συλλαλητήριο την Πέμπτη18 Σεπτέμβρη στις 07 το απόγευμα στο Δημαρχείο ενάντια στην αποφυλάκιση του...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζ. ΨΝΑ Δαφνί: Μόνο το οργανωμένο λαϊκό κίνημα μπορεί να υψώσει τείχος στους φασίστες και στο σύστημα που τους γεννά και τους...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ – ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΟΛΟΙ...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Να ανακληθεί τώρα η απόφαση για αποφυλάκιση του ναζί Μιχαλολιάκου

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής συμμετέχει στη συγκέντρωση που καλεί το Συνδικάτο Οικοδόμων...