Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Συμμετοχή στην συγκέντρωση 3 Νοέμβρη για την Παλαιστίνη

Δημοσιεύτηκε στις

 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

 

Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου, μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) καλεί τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία της πόλης μας να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξη μας στον λαό της Παλαιστίνης  που αγωνίζεται για τη λευτεριά του.

Εδώ και μέρες το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ έχει εξαπολύσει τη δολοφονική του μηχανή εναντίον του Παλαιστινιακού λαού. Στη Γάζα, κυρίως, αλλά και στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σκοτώνει αθώους αμάχους και διώχνει ανθρώπους από τα σπίτια τους. Πάνω από 8000 άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους τις τελευταίες μέρες από τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς! Ταυτόχρονα, πυκνώνουν οι χερσαίες εισβολές στη Γάζα, οι οποίες προετοιμάζουν το έδαφος για μια ολοκληρωτική χερσαία επέμβαση που θα καταλήξει σε εκατόμβες θυμάτων.

Ακριβώς την ίδια στιγμή η ελληνική κυβέρνηση απέρριψε ψηφίσματα του ΟΗΕ για «κατάπαυση του πυρός» και συνεχίζει τη διαχρονική εμπλοκή της χώρας μας δίνοντας βάσεις όπως της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα και τη βάση της Σούδας που έχουν γίνει κόμβοι στήριξης των επιθέσεων, συμμετέχοντας με πλοία στον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας.

Να σταματήσει τώρα η σφαγή στην Παλαιστίνη!

Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα!

 

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Να σταματήσει η δίωξη του συνδικαλιστή Ν. Τσακλίδη

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ  ΝΙΚΟΥ ΤΣΑΚΛΙΔΗ Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει...

Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕ Λακωνίας: Ψήφισμα στήριξης και συμπαράστασης στον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι

Ο Πάνος Ρούτσι, πατέρας του Ντένις Ρούτσι θύματος του εγκλήματος των Τεμπών, μη βρίσκοντας...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα του Πάνου Ρούτσι

Ψήφισμα στήριξης στον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι, πατέρα του Ντένι Ρούτσι, θύματος της τραγωδίας...