Επιτροπή Αγώνα Οικοδόμων – Συνταξιούχοι Νάξου: Το νομοσχέδιο έκτρωμα δεν διορθώνεται. Είναι για τα σκουπίδια

0
image_pdfimage_print

16 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Το νομοσχέδιο έκτρωμα δεν μερεμετίζεται, δεν διορθώνεται. Είναι για τα σκουπίδια!

Υπηρετεί τη στρατηγική του κεφαλαίου, αυτή της έντασης της εκμετάλλευσης, της μείωσης της τιμής της εργατικής δύναμης, που αποτελούν τους όρους για την ανάκαμψη της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τις παρεμβάσεις του ΣΕΒ και των εργοδοτικών ενώσεων, όπου μυρίζοντας αίμα σαν τα τσακάλια, χειροκροτούν το νέο νομοσχέδιο και ζητούν απ’ την κυβέρνηση τα μέτρα να γίνουν ακόμα πιο αντιδραστικά.

Ανταγωνιστικός εργαζόμενος για την εργοδοσία, είναι αυτός που θα δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς πρόσθετη αμοιβή. Αυτός που θα μπορεί να απολύεται πιο εύκολα. Αυτός που ο εργοδότης χωρίς κανένα εμπόδιο θα μπορεί να τον κάνει λάστιχο, να τον βάζει να δουλεύει όσο και όποτε θέλει, άρα χωρίς ο ίδιος να μπορεί να προγραμματίσει τίποτα, χωρίς προσωπικό – οικογενειακό χρόνο. Αυτός που δεν θα έχει στοιχειώδη συνδικαλιστικά δικαιώματα και που θα στέκεται ξεμοναχιασμένος απέναντι στις ορέξεις του εργοδότη.

Δε θα καταφέρουν να εμποδίσουν το απεργιακό κύμα!

Όσους επικοινωνιακούς μηχανισμούς κι αν επιστρατεύσουν για να συγκαλύψουν τον αντεργατικό χαρακτήρα του νομοσχεδίου τα κυβερνητικά επιτελεία, όσο κι αν η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ επιχειρεί να βάλει εμπόδια στην κλιμάκωση του αγώνα δίνοντας χέρι βοηθείας σε κυβέρνηση και εργοδοσία.

Κανονικότητα, Εκσυγχρονισμός και Πρόοδος ΔΕΝ είναι η Σύγχρονη Σκλαβιά!

Απαντάμε αγωνιστικά σε κυβέρνηση και εργοδοσία στη βαρβαρότητα που θέλουν να μας επιβάλλουν! Να μην επιτρέψουμε τη ραγδαία επιδείνωση της ζωής μας! Να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα. Διεκδικούμε την κάλυψη των συγχρόνων αναγκών μας με βάση την πρόοδο της γνώσης, της επιστήμης και της τεχνικής. Για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, 7ώρο – 5ήμερο – 35ώρο.

Στον πόλεμο που μας κήρυξαν απαντάμε με πόλεμο.

Καλούμε σε πικετοφορία – εξόρμηση την Τετάρτη 16 Ιούνη,  η οποία θα ξεκινήσει από το Γ.Ν.–Κ.Υ. Νάξου στις 19:00.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΞΟΥ

Share.

Comments are closed.