Eπιτροπή Αγώνα Καθαριστών – Καθαριστριών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας : Συμμετέχουμε στη Πανελλαδική συγκέντρωση το Σάββατο 23 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Για άλλη μια σχολική χρονιά οι συμβασιούχοι-ες σχολικοί-ες καθαριστές-στριες, παραμένουν απλήρωτοι, οι δικαιολογίες φτηνές και απαράλλαχτες. Άλλοτε φταίνε τα υπουργεία, άλλοτε το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, άλλοτε οι σχολικές επιτροπές, ποτέ η Κυβέρνηση, ποτέ οι Δήμοι.

Ανάλογα κάθε φορά σε ποιόν απευθυνόμαστε.

 Συναδέλφισσες – οι, τώρα πια έχουμε βγάλει συμπεράσματα, έχουμε αποκτήσει εμπειρία.

Έχουμε τη δύναμη!

Όλες-οι μαζί, ενωμένες αγωνιστικά, ταξικά , μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Παίρνουμε την υπόθεσή μας στα χέρια μας! Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας!

Μαζί με τους Εκπαιδευτικούς, Συλλόγους Γονέων, για να απαιτήσουμε να έχουμε σχολεία καθαρά, μόνιμη και σταθερή δουλειά, να πληρωνόμαστε κάθε μήνα.

Συμμετέχουμε στη Πανελλαδική συγκέντρωση που διοργανώνουν οι Σύλλογοι ΠΕ – ΕΛΜΕ – Πρωτοβουλία Αναπληρωτών, το Σάββατο 23Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Καλούμε επίσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 26 Νοέμβρη, στις 11 π.μ. στο ΙΝΔΙΒΙΜ (Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη), με αίτημα τη καταβολή των δεδουλευμένων μας.

Περισσότερα

Δηλώσεις των Προέδρων ΔΟΕ και ΟΛΜΕ για τις συνάντησεις με την Υπουργό Παιδείας

Πρόεδρος της ΟΛΜΕ Ανδρέας Καργόπουλος Μετά από συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφασίσαμε τα θέματα...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: 20 Σεπτέβρη Εργατικός Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαϊδάρι – Κοκκινιά

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙ - ΚΟΚΚΙΝΙΑ 1.Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ για πρώτη χρονιά...

Δήλωση του προέδρου της ΟΛΜΕ Ανδρέα Καργόπουλου για τη λήξη της δυνητικής αργίας της Χρύσας Χοτζόγλου

Σήμερα κοινοποιήθηκε στη συναδέλφισσα Χρύσα Χοτζόγλου η λήξη της δυνητικής αργίας. Η Χρύσα γυρνάει...