Eπιτροπή Αγώνα Καθαριστών – Καθαριστριών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας : Συμμετέχουμε στη Πανελλαδική συγκέντρωση το Σάββατο 23 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Για άλλη μια σχολική χρονιά οι συμβασιούχοι-ες σχολικοί-ες καθαριστές-στριες, παραμένουν απλήρωτοι, οι δικαιολογίες φτηνές και απαράλλαχτες. Άλλοτε φταίνε τα υπουργεία, άλλοτε το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, άλλοτε οι σχολικές επιτροπές, ποτέ η Κυβέρνηση, ποτέ οι Δήμοι.

Ανάλογα κάθε φορά σε ποιόν απευθυνόμαστε.

 Συναδέλφισσες – οι, τώρα πια έχουμε βγάλει συμπεράσματα, έχουμε αποκτήσει εμπειρία.

Έχουμε τη δύναμη!

Όλες-οι μαζί, ενωμένες αγωνιστικά, ταξικά , μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Παίρνουμε την υπόθεσή μας στα χέρια μας! Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας!

Μαζί με τους Εκπαιδευτικούς, Συλλόγους Γονέων, για να απαιτήσουμε να έχουμε σχολεία καθαρά, μόνιμη και σταθερή δουλειά, να πληρωνόμαστε κάθε μήνα.

Συμμετέχουμε στη Πανελλαδική συγκέντρωση που διοργανώνουν οι Σύλλογοι ΠΕ – ΕΛΜΕ – Πρωτοβουλία Αναπληρωτών, το Σάββατο 23Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Καλούμε επίσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 26 Νοέμβρη, στις 11 π.μ. στο ΙΝΔΙΒΙΜ (Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη), με αίτημα τη καταβολή των δεδουλευμένων μας.

Περισσότερα

Σωματείο Οικοδόμων Ελασσόνας: Αρένες οι χώροι δουλειάς. Άλλος ένας εργάτης έχασε την ζωή του

Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας καταγγέλλει το νέο εργατικό “ατύχημα” που σημειώθηκε χθες...

Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα Ν. Πέλλας: Διακήρυξη και το πρόγραμμα αρχαιρεσιών του Σωματείου

Στη μάχη για ακόμα πιο δυνατό σωματείο για τους χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου! Με πείσμα...

Σωματείο Επισιτισμού Τουρισμού Ιωαννίνων: To δώρο Χριστουγέννων είναι κεκτημένο μας δικαίωμα

To δώρο Χριστουγέννων είναι κεκτημένο μας δικαίωμα! Η περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει και οι εργαζόμενοι...