Eπιτροπή Αγώνα Καθαριστών – Καθαριστριών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας : Συμμετέχουμε στη Πανελλαδική συγκέντρωση το Σάββατο 23 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Για άλλη μια σχολική χρονιά οι συμβασιούχοι-ες σχολικοί-ες καθαριστές-στριες, παραμένουν απλήρωτοι, οι δικαιολογίες φτηνές και απαράλλαχτες. Άλλοτε φταίνε τα υπουργεία, άλλοτε το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, άλλοτε οι σχολικές επιτροπές, ποτέ η Κυβέρνηση, ποτέ οι Δήμοι.

Ανάλογα κάθε φορά σε ποιόν απευθυνόμαστε.

 Συναδέλφισσες – οι, τώρα πια έχουμε βγάλει συμπεράσματα, έχουμε αποκτήσει εμπειρία.

Έχουμε τη δύναμη!

Όλες-οι μαζί, ενωμένες αγωνιστικά, ταξικά , μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Παίρνουμε την υπόθεσή μας στα χέρια μας! Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας!

Μαζί με τους Εκπαιδευτικούς, Συλλόγους Γονέων, για να απαιτήσουμε να έχουμε σχολεία καθαρά, μόνιμη και σταθερή δουλειά, να πληρωνόμαστε κάθε μήνα.

Συμμετέχουμε στη Πανελλαδική συγκέντρωση που διοργανώνουν οι Σύλλογοι ΠΕ – ΕΛΜΕ – Πρωτοβουλία Αναπληρωτών, το Σάββατο 23Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Καλούμε επίσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 26 Νοέμβρη, στις 11 π.μ. στο ΙΝΔΙΒΙΜ (Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη), με αίτημα τη καταβολή των δεδουλευμένων μας.

Περισσότερα

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτ. Υπαλλήλων Χίου: Κανένα ντελίβερι στους δρόμους σήμερα στη Χίο

Σήμερα στη Χίο επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες, με κατακλυσμιαία βροχή και ισχυρούς ανέμους, που...

Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Οργή και αγανάκτηση προκαλεί το νέο εργοδοτικό έγκλημα στα Τρίκαλα

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ «ΒΙΟΛΑΝΤΑ» ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Οργή και αγανάκτηση προκαλεί το νέο...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Όχι άλλοι νεκροί εργάτες στο βωμό των κερδών

Φτάνει πιά !!! ΟΧΙ άλλοι νεκροί εργάτες στο βωμό των κερδών!! Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων...