Eπιτροπή Αγώνα Καθαριστών – Καθαριστριών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας : Συμμετέχουμε στη Πανελλαδική συγκέντρωση το Σάββατο 23 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Για άλλη μια σχολική χρονιά οι συμβασιούχοι-ες σχολικοί-ες καθαριστές-στριες, παραμένουν απλήρωτοι, οι δικαιολογίες φτηνές και απαράλλαχτες. Άλλοτε φταίνε τα υπουργεία, άλλοτε το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, άλλοτε οι σχολικές επιτροπές, ποτέ η Κυβέρνηση, ποτέ οι Δήμοι.

Ανάλογα κάθε φορά σε ποιόν απευθυνόμαστε.

 Συναδέλφισσες – οι, τώρα πια έχουμε βγάλει συμπεράσματα, έχουμε αποκτήσει εμπειρία.

Έχουμε τη δύναμη!

Όλες-οι μαζί, ενωμένες αγωνιστικά, ταξικά , μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Παίρνουμε την υπόθεσή μας στα χέρια μας! Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας!

Μαζί με τους Εκπαιδευτικούς, Συλλόγους Γονέων, για να απαιτήσουμε να έχουμε σχολεία καθαρά, μόνιμη και σταθερή δουλειά, να πληρωνόμαστε κάθε μήνα.

Συμμετέχουμε στη Πανελλαδική συγκέντρωση που διοργανώνουν οι Σύλλογοι ΠΕ – ΕΛΜΕ – Πρωτοβουλία Αναπληρωτών, το Σάββατο 23Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Καλούμε επίσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 26 Νοέμβρη, στις 11 π.μ. στο ΙΝΔΙΒΙΜ (Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη), με αίτημα τη καταβολή των δεδουλευμένων μας.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Στο στόχαστρο εκλεγμένος συνδικαλιστής του ΔΙΠΑΕ

Αντί να λύνουν τα προβλήματα, στήνουν ΕΔΕ στους απεργούς! Στο στόχαστρο εκλεγμένος συνδικαλιστής του...

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος: Καταγγέλλουμε την ποινικοποίηση της Συνδικαλιστικής δράσης στην ΕΛΣ

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΕΛΣ κ. Κουμεντάκης κάλεσε σε απολογία εργαζόμενη γιατί άνοιξε την...

Σωματείο Εργαζομένων ΝΗΣΕΛΑΝ: Προσπάθεια τρομοκράτησης εργαζομένων

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της AVRAMAR ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ που προσπάθησε να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους μπροστά στις...