Eπιτροπή Αγώνα Καθαριστών – Καθαριστριών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας : Συμμετέχουμε στη Πανελλαδική συγκέντρωση το Σάββατο 23 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Για άλλη μια σχολική χρονιά οι συμβασιούχοι-ες σχολικοί-ες καθαριστές-στριες, παραμένουν απλήρωτοι, οι δικαιολογίες φτηνές και απαράλλαχτες. Άλλοτε φταίνε τα υπουργεία, άλλοτε το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, άλλοτε οι σχολικές επιτροπές, ποτέ η Κυβέρνηση, ποτέ οι Δήμοι.

Ανάλογα κάθε φορά σε ποιόν απευθυνόμαστε.

 Συναδέλφισσες – οι, τώρα πια έχουμε βγάλει συμπεράσματα, έχουμε αποκτήσει εμπειρία.

Έχουμε τη δύναμη!

Όλες-οι μαζί, ενωμένες αγωνιστικά, ταξικά , μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Παίρνουμε την υπόθεσή μας στα χέρια μας! Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας!

Μαζί με τους Εκπαιδευτικούς, Συλλόγους Γονέων, για να απαιτήσουμε να έχουμε σχολεία καθαρά, μόνιμη και σταθερή δουλειά, να πληρωνόμαστε κάθε μήνα.

Συμμετέχουμε στη Πανελλαδική συγκέντρωση που διοργανώνουν οι Σύλλογοι ΠΕ – ΕΛΜΕ – Πρωτοβουλία Αναπληρωτών, το Σάββατο 23Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Καλούμε επίσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 26 Νοέμβρη, στις 11 π.μ. στο ΙΝΔΙΒΙΜ (Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη), με αίτημα τη καταβολή των δεδουλευμένων μας.

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Άμεσα μέτρα πρόληψης στους χώρους δουλειάς

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ! ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Κανείς ναυτεργάτης του πλοίου Άγιος Νεκτάριος Αίγινας χωρίς δουλειά

Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται ότι ο αχαλίνωτος ανταγωνισμός των ναυτιλιακών εταιρειών για τη...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους αγωνιστές

Κάτω τα χέρια από τους συνδικαλιστές! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των εργατών η πάλη...