Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Ιδιωτ. Τομέα Ν. Πέλλας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Μέρα Αλληλεγγύης

Δημοσιεύτηκε στις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η «Μέρα Αλληλεγγύης» που οργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Νομού Πέλλας στον Ιδιωτικό Τομέα. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής και ενίσχυσαν την προσπάθεια εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέα ζευγάρια. Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ρούχα,  είδη ατομικής υγιεινής, φάρμακα και πολλά παιχνίδια και δώρα για τα μικρά παιδιά.

Όλοι όσοι συμμετείχαν δήλωσαν με τον τρόπο αυτό πως κανένας δεν είναι μόνος του στον αγώνα για επιβίωση, κανένας δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του απέναντι στην πανδημία και στην κρίση.

Από τα είδη που συγκεντρώθηκαν, ήδη κάποια έφτασαν στις οικογένειες συναδέλφων μας που δέχτηκαν με χαρά και συγκίνηση το πολύτιμο δώρο της πραγματικής αλληλεγγύης, που αποτελεί όπλο των εργαζομένων μέσα στις δύσκολες συνθήκες. Η δράση αυτή θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, καθώς υπάρχει ακόμα και τώρα ενδιαφέρον και ανταπόκριση από πολλούς που έρχονται σε επικοινωνία με την Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων.

Δείχνουμε τη δύναμή μας. Όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα!

Τώρα είναι η ώρα να υψώσουμε ασπίδα προστασίας.

Κανένας μόνος του απέναντι στην πανδημία και στην κρίση.

ΕΛΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: 6936116086, ΕΔΕΣΣΑ: 6948632036

Περισσότερα

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Νέο εργατικό ατύχημα σε λατομείο

ΝΕΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΛΑΤΟΜΈΙΟ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ  Άλλο ένα εργατικό ατύχημα...

Κλαδικό Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Ν. Αχαΐας: Όλοι στην Πανελλαδική απεργία 24 Ιούνη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ- ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΟΜΒΟΣ...