Επιτροπή Αγώνα Επισιτισμού Τουρισμού Ρόδου : Διαμαρτυρία στο Δημοτικό Συμβούλιο Παρασκευή 31/7 15.00

Δημοσιεύτηκε στις

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Παρότι από την 1η Ιουλίου έχουμε παραδώσει στο Δήμαρχο υπόμνημα ζητώντας να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα για απαλλαγή από τα Δημοτικά Τέλη για όλους τους ανέργους, τους ενταγμένους στα μέτρα στήριξης και τους ελαστικά απασχολούμενους, τέτοιο θέμα δεν υπάρχει στη δημοσιευμένη ημερήσια διάταξη.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος, σε συνάντηση με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα την 1η Ιούλη δεσμεύθηκε ότι το θέμα θα συζητηθεί. Εφόσον λοιπόν δεν το φέρνει ως θέμα για συζήτηση, αποδεικνύεται αφερέγγυος.

Καλούμε τους εργαζόμενους του τουρισμού, όλους όσους έχουν μείνει στον αέρα, χωρίς δουλειά και εισόδημα σε κινητοποίηση έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, αύριο Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι.

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου – Αποτράπηκε η έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια στο Περιστέρι

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, Τη Παρασκευή...

Συνδικάτο Φαρμάκου – Να ανακληθεί τώρα η αποφυλάκιση του ναζί Μιχαλολιάκου

Καταδικάζουμε την προκλητική απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με την οποία αποφυλακίζεται «για λόγους...

Σωματείο Εργαζομένων στο Θριάσιο Νοσοκομείο: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στη 2η ΥΠΕ ενάντια στην εκδικητική στοχοποίηση συναδέλφου νευροχειρουργού

Να σταματήσει η εκδικητική στοχοποίηση συναδέλφου νευροχειρουργού επειδή άσκησε με υπευθυνότητα τα ιατρικά του...