Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Εργατικού Κέντρου Μασσαλίας στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε στις

Στα πλαίσια της ενδυνάμωσης των σχέσεων και της αλληλεγγύης μεταξύ των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας και της Γαλλίας, θα επισκεφτεί την Αθήνα αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Μασσαλίας (UD CGT 13 Bouches De Rhone) ύστερα από πρόσκληση του ΠΑΜΕ.

Η αντιπροσωπεία που θα αποτελείται από τον Γραμματέα του ΕΚ, Olivier Mateu και ο Jean Mari Angeli Γραμματέας Σωματείου Κοινωνικής Ασφάλισης την Παρασκευή 29 Νοέμβρη θα έχει συναντήσεις με συνδικάτα και εργαζομένους διαφόρων κλάδων, ενώ το Σάββατο 30 Νοέμβρη θα συμμετάσχει στο μεγάλο συλλαλητήριο των Συνδικάτων για την Κοινωνική Ασφάλιση και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και ανταλλαγή πείρας μεταξύ των Συνδικάτων για την κοινή επίθεση Κυβερνήσεων-Εργοδοτών ενάντια στην κοινωνική ασφάλιση στις δυο χώρες, καθώς και στην Γαλλία τα συνδικάτα προετοιμάζουν Γενική Απεργία στις 5 Δεκέμβρη ενάντια στα μέτρα τις Κυβέρνησης Μακρόν σε Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό.

 

Περισσότερα

Άρθρο του Βασίλη Πετρόπουλου για τη ΔΕΘ στην εφημερίδα Ντοκουμέντο

Οι εξελίξεις ξεσκεπάζουν με τον πιο προκλητικό τρόπο τα ψέματα της κυβέρνησης και του...

Άρθρο του Μάρκου Μπεκρή για τη ΔΕΘ στην ιστοσελίδα News24/7

Στις 5 Σεπτέμβρη η Θεσσαλονίκη θα γίνει το σημείο συνάντησης χιλιάδων εργαζομένων, συνταξιούχων, φοιτητών,...
00:06:15

Παρέμβαση του Βασίλη Σταμούλη στο ΕΡΤnews Radio για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (AUDIO)

Τα συνδικάτα με περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις δίνουν τη μάχη για ένα μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο...