Το ΔΣ του σωματείου μας εκφράζει τη στήριξη του στον αγώνα των συνταξιούχων που αγωνίζονται για τη ζωή που τους ανήκει διεκδικώντας 13η και 14η σύνταξη, αυξήσεις στις συντάξεις που να καλύπτουν τις ανάγκες τους, με άμεσα μέτρα κατά της ακρίβειας και απεμπλοκή της Ελλάδας από τον πόλεμο.
Οι συνταξιούχοι μπορεί να είναι απόμαχοι της δουλειάς δεν είναι όμως απόμαχοι του αγώνα. Με την εμπειρία τους έχουν μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη του εργατικού-λαϊκού κινήματος τόσο στην περιοχή μας, όσο και σε όλη τη χώρα.
Το ΔΣ του σωματείου μας καλεί όλους τους συνταξιούχους του κλάδου μας να δώσουν μαζικό, μαχητικό παρόν στη συγκέντρωση την Παρασκευή 5 Ιούνη και ώρα 10:30πμ, στον πεζόδρομο της Παπαστράτου στο Αγρίνιο.
Με την ενότητα και τον αγώνα τους μπορούν να επιβάλλουν λύσεις στα δίκαια αιτήματα τους.
