Συνάδελφε/φισσα,
Σε καλούμε να συμμετέχεις αύριο, Πέμπτη 9/10, στις 19:00 στην ανοιχτή συνεδρίαση του ΔΣ στο Εργατικό κέντρο Θεσσαλονίκης στον 4ο όροφο.
Το κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι ο σχεδιασμός της δράσης μας μπροστά στις εξελίξεις για την ψήφιση του νέου αντεργατικού νομοσχεδίου του φέρνει 13 ώρες δουλειάς και την προετοιμασία κλιμάκωσης με νέα απεργία όταν το νομοσχέδιο θα συζητιέται στην Ολομέλεια της Βουλής.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν τόσο στη συζήτηση όσο και στην υλοποίηση του σχεδιασμού.
Σε αυτή την κατεύθυνση έχουμε συντάξει και ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο σχετικά με τον εργάσιμο χρόνο τις συνθήκες εργασίας και ζωής, για να συλλέξουμε πολύτιμες πληροφορίες για την ζωή των εργαζόμενων του κλάδου και να μπορέσουμε πιο αποτελεσματικά να παρέμβουμε με τοποθετήσεις και αντίστοιχες πρωτοβουλίες.
Θα βρείτε το link του ερωτηματολογίου εδώ: https://forms.gle/9XxJBVSDm5gxJtHt6
Στα σκουπίδια το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο, με το 13ωρο!
Απαιτούμε 7ωρο-5ήμερο -35ωρο, Συλλογικές συμβάσεις εργασίας με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς!