Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Για την βίαιη καταστολή των φοιτητικών κινητοποιήσεων

Δημοσιεύτηκε στις

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη εισβολή των ΜΑΤ και τη βίαιη προσαγωγή δεκάδων φοιτητών στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή για να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις που είχαν αποφασίσει μέσα από τις μαζικές συνελεύσεις οι φοιτητές ενάντια στο νομοσχέδιο – έκτρωμα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, που κάνει την αδικία νόμο και διαλύει τα πτυχία και το μέλλον τους.

Η προσπάθεια συκοφάντησης και καταστολής του δίκαιου αγώνα των φοιτητών – μαθητών δεν θα περάσει. Το δίκιο δε μπορεί να φιμωθεί! Με την μαζική αντίδραση των φοιτητών όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Είναι γελασμένοι ότι θα σταματήσουμε.. είμαστε δίπλα στα παιδιά μας γιατί είναι και δικός μας ο αγώνας τους για Δημοσία και Δωρεάν Παιδεία, με αύξηση της χρηματοδότησης της, με πτυχία με αξία.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο των φοιτητικών συλλόγων, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, 12μμ Προπύλαια

Περισσότερα

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Για τη στάση εργασίας στα πολυκαταστήματα ΝΟΤΟΣ

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας χαιρετίζει την απόφαση των εργαζομένων στα ΝΟΤΟS να προχωρήσουν σε...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Σχόλια με αφορμή την αντιπαράθεση για το σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Σχόλια με αφορμή την αντιπαράθεση για το σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την...

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Όλοι 20 Γενάρη στη γενική συνέλευση για λήψη αγωνιστικής απεργιακής απόφασης

Συνάδελφοι, Οι εργαζόμενοι στο λιμάνι του Πειραιά συνεχίζουμε να ζούμε υπό την πίεση του καθηλωμένου...