Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής : Σύσκεψη προκειμένου να συντονίσουμε τη δράση μας, για να υπερασπιστούμε δικαιώματα και κατακτήσεις

0
image_pdfimage_print

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ

 ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ!

  Η επιτροπή αγώνα των εργαζόμενων του κλάδου στις Δυτικές Συνοικίες, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του παραρτήματος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, σε Αγίους Αναργύρους- Καματερό- Ίλιον- Πετρούπολη, θα συμμετέχει στην σύσκεψη την Τετάρτη 1 Δεκέμβρη στα γηπεδάκια της Ραδιοφωνίας, στο Ίλιον, στις 7:30 το απόγευμα.

Εδώ και ένα μήνα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη νέα έξαρση της πανδημίας, μετρώντας καθημερινά χιλιάδες κρούσματα και δεκάδες νεκρούς. Ενώ η κυβέρνηση δεν έχει πάρει απολύτως κανένα ουσιαστικό μέτρο για την αντιμετώπιση της, διαχωρίζει τους εργαζόμενους σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, πετώντας το μπαλάκι της διαχείρισης της πανδημίας στις πλάτες μας. Την ίδια στιγμή οι μισθοί μας δεν φτάνουν ούτε για τα βασικά με το κύμα ακρίβειας που σαρώνει.

Τώρα είναι η ώρα να οργανώσουμε την δράση μας, να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης και της εργοδοσίας που φορτώνει στις πλάτες μας όλα τα βάρη.Παλεύουμε για την υπεράσπιση και προστασία της υγείας μας. Για την υπεράσπιση του λαϊκού εισοδήματος.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας που ζουν και εργάζονται στις Δυτικές Συνοικίες να πάρουν μέρος στην σύσκεψη προκειμένου να συντονίσουμε τη δράση μας, για να υπερασπιστούμε δικαιώματα και κατακτήσεις, για να διεκδικήσουμε όλα εκείνα που έχουμε ανάγκη.

 

Share.

Comments are closed.