Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Συμμετέχουμε μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας

Δημοσιεύτηκε στις

Συμμετέχουμε μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας

Σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΝΗ , στις 7:30 μ.μ..

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Κάθε μέρα ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από την εγκληματική πολιτική που εφαρμόζουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα  και που  θεωρεί την υγεία και τη ζωή του λαού ως κόστος. Πρόκειται για καθημερινά εγκλήματα και όχι για τυχαία περιστατικά!!

Μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα μετράμε 2 ακόμα αδικοχαμένους συνανθρώπους μας λόγω των τραγικών ελλείψεων  του δημόσιου συστήματος υγείας. Μία γυναίκα 64 χρονών στον τουριστικό ‘παράδεισο’ την Κω που έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, άφησε την τελευταία της πνοή σε καρότσα επειδή το μοναδικό ασθενοφόρο ήταν σε άλλο περιστατικό. Αντίστοιχα  μία 19χρονη έγκυος στη Νέα Μάκρη Αττικής πέθανε αβοήθητη επειδή το ασθενοφόρο δεν έφτασε έγκαιρα.

Ο απολογισμός των δύο νεκρών γυναικών που θρηνούμε αυτές τις ημέρες επιβεβαιώνει ότι στα «κοστολογημένα» προγράμματα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ δεν χωράει η πλήρης στελέχωση με μόνιμο προσωπικό του ΕΚΑΒ, η ανάπτυξη, ανανέωση και πλήρη τεχνική υποστήριξη του στόλου με τον αναγκαίο αριθμό σύγχρονων επίγειων – πλωτών – εναέριων ασθενοφόρων μέσων.

Ως εδώ! Τα δάκρυα στέγνωσαν! Η οργή ξεχειλίζει!

Όλοι σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο υγείας.

 Δεν περιμένουμε ούτε στιγμή. Κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε μέρα αναμονής μας στοιχίζει «ακριβά»!

 

Περισσότερα

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών & Ναυαγοσωστικών: Κάλεσμα έναρξης διαπραγματεύσεων για νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Mεταξύ των Ενώσεων μας, υπάρχουν οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών, οι...

Σωματείο Εργαζομένων Cosmote -Evalue Αττικής: Για την απόλυση συναδέλφισσας στο κτίριο του Μοσχάτου

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Εκτός από τα μέτρα προστασίας της υγείας μας από την ένταση της...

Σωματείο Εργαζομένων Hellenic Quality Foods Εύβοιας: Να υπογραφεί η επιχειρησιακή ΣΣΕ με αυξήσεις !

ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΣΕ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ!!! Εχθές το...