Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική δράση

Δημοσιεύτηκε στις

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Την Τετάρτη 22/1 καλείται να παρουσιαστεί στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Βασίλης Παρασκευόπουλος, ως κατηγορούμενος για «παρεμπόδιση λειτουργίας κοινόχρηστων συγκοινωνιακών μέσων». Η κατηγορία αυτή αφορά κινητοποίηση που έγινε πριν από τέσσερα χρόνια, συγκεκριμένα στις 21 Σεπτέμβρη 2020, όταν μαζί με άλλα Σωματεία στο Θέαμα – Ακρόαμα ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος διαδήλωνε έξω από το υπουργείο Εργασίας και απαιτούσε μέτρα στήριξης των καλλιτεχνών.

Μία δίωξη που στόχο έχει να χτυπήσει την αγωνιστική δράση του σωματείου, όπως και κάθε σωματείου που στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων ,οργανώνει την πάλη τους και διεκδικεί.

Τους ενοχλεί η οργανωμένη πάλη είναι όμως βαθιά γελασμένοι αν πιστεύουν ότι μπορούν να δρουν ανενόχλητοι! Και σε αυτή τη μάχη είμαστε στο πλευρό του προέδρου και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας!

Τους λέμε λοιπόν πως και αυτή η προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης θα πέσει στο κενό.

Κάτω τα χέρια από τα σωματείο και τους εργαζόμενους!

Η ένταση της συλλογικής δράσης είναι η μόνη απάντηση στην τρομοκρατία και την προσπάθεια του κράτους και της εργοδοσίας να “χτυπήσει” την αγωνιστική δράση των σωματείων. Τους το λέμε όμως ξανά κάθε δίωξη ενάντια σε μέλη και στελέχη σωματείου θα μας βρίσκει όλους μας απέναντι της.

Κανείς μόνος του!

Καλούμε τα μέλη μας την Τετάρτη 22 Γενάρη και ώρα 9 π.μ. στα Δικαστήρια της Ευελπίδων στο κτήριο 3, στη δίκη με κατηγορούμενο τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αργολίδας – Κορινθίας: Για το νέο εργοδοτικό έγκλημα στα Εξαμίλια

Η έκρηξη και η πυρκαγιά σε εργοστάσιο παρασκευής και συσκευασίας ξυδιού στα Εξαμίλια Κορινθίας,...

Σωματείο Εργαζομένων στη Vodafone – 360connect και λθ: 30 Ιουλίου Στάση εργασίας 13.00-16.00 στα τμήματα του τηλεφωνικού κέντρου και στις διευθύνσεις Retention & Sales

Στάση εργασίας 13.00-16.00 την Πέμπτη 30/7 στα τμήματα του τηλεφωνικού κέντρου και στις διευθύνσεις...