Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»!

75 χρόνια από την ίδρυση της πολεμικής μηχανής του ΝΑΤΟ, ο αγώνας ενάντια στην πολιτική που αιματοκυλά τους λαούς συνεχίζεται! Ιδιαίτερα έπειτα από τις εξελίξεις στην περιοχή μας όπου η φωτιά του πολέμου εξαπλώνεται όλο και περισσότερο μαζική συμμετοχή στην 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης να αποτελέσει «βήμα έκφρασης της αντίθεσης του λαού σε όλους αυτούς τους σχεδιασμούς και στην εμπλοκή της Ελλάδας».

Η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης , έχει ώς σημείο εκκίνησης τον Τύμβο του Μαραθώνα στις 8 π.μ. και τερματισμό στις 6.30 μ.μ. στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου θα γίνει εκδήλωση υποδοχής των ειρηνοδρόμων.

Την ίδια στιγμή συνάδελφοι μας θα διαδηλώνουν στο Βελιγράδι όπως και πριν από 25 χρόνια τα εργατικά σωματεία της Ελλάδας βρεθήκαν στις γέφυρες και στα χαλάσματα εκφράζοντας με το πιο άμεσο τρόπο την αλληλεγγύη του ταξικού εργατικού κινήματος της Ελλάδας στο Γιουγκοσλαβικό λαό.

Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στους δολοφονικούς σχεδιασμούς και στην παραπέρα εμπλοκή της χώρας μας στους πολέμους των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ-ΕΕ. Δε διαλέγουμε στρατόπεδο δολοφόνων – ληστών και εκμεταλλευτών. Δε δεχόμαστε να σκοτωθούμε για τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Οι αμερικανονατοϊκές βάσεις και υποδομές που βρίσκονται στα εδάφη μας και επεκτείνονται έχουν παίξει βρώμικο ρόλο κατά των λαών σε δεκάδες πολεμικές επεμβάσεις μέχρι σήμερα, στοχοποιώντας τον ελληνικό λαό.

Παλεύουμε για την απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, να μην έχουμε καμία συμμετοχή στους σχεδιασμούς ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ , να γυρίσουν τώρα πίσω τα ελληνικά στρατεύματα – καμία στρατιωτική δύναμη έξω από τα σύνορα , να κλείσουν τώρα οι βάσεις του θανάτου στην Ελλάδα.

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Παλαιστίνης!

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: 22 Μάη συνέντευξη τύπου έξω από το Κέντρο Υγείας

Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/1/2024 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου...

Σωματείο Εργαζομένων DEMO: Για τη δολοφονία συναδέλφισσας

 Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων DEMO εκφράζει τη βαθιά θλίψη του και τα ειλικρινή...

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Υπόμνημα των εργαζομένων της πλωτής γέφυρας Λ

Σε σχετικό υπόμνημα που λάβαμε από τους υπογράφοντες υπάλληλους της Περιφερείας Ιονίων Νήσων και...