Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής :Η σφαγή μεταναστών στη Μελίγια δε θα μείνει αναπάντητη!

Δημοσιεύτηκε στις

Το βάρβαρο έγκλημα του “προοδευτικού” ιμπεριαλισμού της Ευρώπης, η σφαγή μεταναστών στη Μελίγια δεν μπορεί και δεν θα μείνει αναπάντητη!

Οι εικόνες φρίκης στην Μελίγια, στα σύνορα Ισπανίας-Μαρόκου, με την δολοφονία δεκάδων μεταναστών, είναι ένα σύγχρονο έγκλημα με την υπογραφή της ΕΕ και των κυβερνήσεων των δύο χωρών.

Οι εργαζόμενοι του κλάδου δεν θα συνηθίσουμε στη βαρβαρότητα ενός συστήματος που δολοφονεί εν ψυχρώ και σε ζωντανή μετάδοση εκατοντάδες ξεριζωμένους, όσων φεύγουν από τις πατρίδες τους λόγω των πολέμων και των ανταγωνισμών στις οποίες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και οι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί.

Είναι η απάνθρωπη πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων όλων των αποχρώσεων στην Ευρώπη, στην Ισπανία, στην Ελλάδα που καλλιεργούν το ρατσισμό και τη ξενοφοβία, δημιουργούν φυλακές ψυχών, ενισχύουν την καταστολή και ανοιγοκλείνουν την κάνουλα των μεταναστευτικών ροών ανάλογα με τα συμφέροντα των επιχειρηματιών για είσοδο πάμφθηνου εργατικού δυναμικού.

Η συγκυρία του εγκλήματος στην Μελίγια και των κυνικών δηλώσεων του δήθεν “προοδευτικού” πρωθυπουργού της Ισπανίας με την σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη, είναι μια επιπλέον υπενθύμιση για τον ρόλο του ΝΑΤΟ στην “προστασία των λαών”. Μια ακόμη σελίδα στην Μαύρη Βίβλο των εγκλημάτων του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού εναντίον των λαών.

Στηρίζουμε την σημερινή κινητοποίηση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ σήμερα Τρίτη 28 Ιούνη στην Αθήνα στην πρεσβεία της Ισπανίας.

Καταγγέλλουμε την απάνθρωπη δολοφονία δεκάδων ξεριζωμένων μεταναστών.

Δυναμώνουμε την πάλη των εργαζομένων για την ανατροπή της βαρβαρότητας και της εξαθλίωσης.

Περισσότερα

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτ. Υπαλλήλων Χίου: Κανένα ντελίβερι στους δρόμους σήμερα στη Χίο

Σήμερα στη Χίο επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες, με κατακλυσμιαία βροχή και ισχυρούς ανέμους, που...

Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Οργή και αγανάκτηση προκαλεί το νέο εργοδοτικό έγκλημα στα Τρίκαλα

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ «ΒΙΟΛΑΝΤΑ» ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Οργή και αγανάκτηση προκαλεί το νέο...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Όχι άλλοι νεκροί εργάτες στο βωμό των κερδών

Φτάνει πιά !!! ΟΧΙ άλλοι νεκροί εργάτες στο βωμό των κερδών!! Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων...