Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής : Για τις άθλιες κυβερνητικές τροπολογίες

0

Για τις άθλιες κυβερνητικές τροπολογίες που προβλέπουν τηλεργασία σε νοσούντες από COVID-19 και μείωση μισθού για τους γονείς που νοσούν τα παιδιά τους

Η ΕΛΕΠΑ καταγγέλλει την απαράδεκτη τροπολογία της κυβέρνησης που νομιμοποιεί την εξ αποστάσεως εργασία των νοσούντων από COVID-19 και παράλληλα τιμωρεί τους γονείς με παιδιά που νοσούν φτάνοντας στη μείωση ημερομισθίου τους ως και 50%!

Η υπομονή έχει εξαντληθεί και η οργή ξεχειλίζει!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:

  1. Να μην περάσουν οι άθλιες κυβερνητικές τροπολογίες!
  2. Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να δουλεύει εφόσον νοσεί!
  3. Εξασφάλιση αδειών ειδικού σκοπού σε όσους εργαζόμενους βγαίνουν θετικοί, νοσούν, σε όσους βρίσκονται σε καραντίνα και σε όσους πρέπει να επιτηρούν μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους, με το κόστος να επιβαρύνει αποκλειστικά το κράτος και την εργοδοσία.
  4. Κρατική χρηματοδότηση και ουσιαστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, των νοσοκομείων και της Πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας, για προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού και λοιπού προσωπικού, για νέες ΜΕΘ, για επαναλειτουργία των νοσοκομείων που έκλεισαν τα τελευταία χρόνια.

Καλούμε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα, να έρθουν άμεσα σε επαφή με το σωματείο, σε περίπτωση που επιχειρηθεί να εφαρμοστεί η απαράδεκτη αυτή τροπολογία, τόσο για την εξ αποστάσεως εργασίας ενώ νοσούν όσο και για την μείωση αποδοχών!

Οργανωμένοι είμαστε πιο δυνατοί!

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.