Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 28 Ιούνη Παράσταση διαμαρτυρίας στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

Δημοσιεύτηκε στις

Όλοι και όλες στην παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.» στη Διεύθυνση: Λεωφ. Βασ. Σοφίας 23Α και, Νεοφύτου Βάμβα 2, Αθήνα 106 74, την Παρασκευή 28/6/2024 στις 9:00πμ.

Στηρίζουμε με τη σειρά μας τον Ενωτικό Αγώνα των Μεταλλωρύχων Χαλκιδικής που μετά την 48ωρη απεργία 24 και 25 Ιουνίου, αγωνίζονται και σήμερα με νέα 24ωρη απεργία καθώς και την συνεχόμενη 48ωρη απεργία από αύριο Πέμπτη 27 και Παρασκευή και 28 Ιουνίου 2024, δηλώνοντας αποφασισμένοι να συνεχίσουν την πάλη τους για την υπογραφή της επιχειρησιακής ΣΣΕ και στεκόμαστε αλληλέγγυοι δίπλα τους στηρίζοντας αυτά που διεκδικούν.

  • Αύξηση 20% στον βασικό μισθό.
  • Αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των τριετιών.
  • Καμία αλλαγή στις αργίες καθώς και αλλαγή βαρύτητας σε ειδικότητες και δημιουργία νέων ειδικοτήτων, κοινωνικά επιδόματα κ.ά.

Εκφράζουμε έμπρακτα τη στήριξη μας στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων.

Εξαιτίας του μεγάλου κύματος που σήκωσε ο αποφασιστικός, καθολικός και ανυποχώρητος απεργιακός αγώνας των εργαζομένων σήμερα στο λιμάνι του Στρατωνίου το πλοίο που αναμενόταν για να φορτώσει μετάλλευμα δεν έφτασε ποτέ.

Καλούμε και εμείς την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός Μονοπρόσωπη Α.Ε» να υπογράψει την Ε.Σ.Σ.Ε που προτείνουν οι εργαζόμενοι και να αφήσει την αδιαλλαξία και τις επικίνδυνες αντεργατικές προτάσεις που αρνούνται να γίνουν αποδεκτές όχι μόνο από τους Μεταλλωρύχους Χαλκιδικής, αλλά από όλο το Εργατικό Κίνημα!

Η εργοδοσία έχει μόνο μια επιλογή, να ικανοποιήσει τις διεκδικήσεις τους!

Περισσότερα

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Όλοι την Κυριακή 24 Αυγούστου στις 20:00 μ.μ. στο Σύνταγμα

Όλοι την Κυριακή 24 Αυγούστου στις 20:00 μ.μ. στο Σύνταγμα! Προσυγκέντρωση στις 19:30 μ.μ. στα...

Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Ν. Αττικής: Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία

Όλοι στο συλλαλητήριο την Κυριακή 24/8/2025 και 8 μ.μ. στο Σύνταγμα!  Αλληλεγγύη στον ηρωικό λαό...

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων ΕΦΕΤ: Συνεχίζουμε μαχητικά τον αγώνα για να σταματήσει η γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ΣΤΙΣ 20:00Μ.Μ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ & ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ...