Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 26 Απρίλη παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΥΠΑ για τους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Σε έκφραση αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ την Τρίτη 16 Απριλίου, στις 12.30μμ θα πραγματοποιηθεί  παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΥΠΑ στον Άλιμο Αττικής (Εθνικής Αντιστάσεως 8).

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα τελεί υπό κατάληψη από τους ίδιους τους εργαζόμενους, όπου μαζί με το Σωματείο τους  κλιμακώνουν τον αγώνα ενάντια στους εγκληματικούς σχεδιασμούς και τις άθλιες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που θέλει να τους πετάξει έξω από τη ΛΑΡΚΟ, τις εργασίες και τα σπίτια τους.

Οι εργαζόμενοι με την περιφρούρηση των εγκαταστάσεων της ΛΑΡΚΟ απέτρεψαν ξανά την είσοδο εργολάβων φύλαξης και διατρανώνουν με αποφασιστικότητα  ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι «να καπνίσει ξανά η τσιμινιέρα της ΛΑΡΚΟ».

Σπάζοντας ρεκόρ κάθε παρατυπίας με εντολή της ΤΕΡΝΑ που θέλει να βγάλει με συνοπτικές διαδικασίες τους εργαζόμενους από την μέση και να αναλάβει τον ρόλο του παλιατζή αντί του «επενδυτή», η κυβέρνηση βάζει για «λαγούς» το υπουργείο εργασίας και την ΔΥΠΑ. Οι εργαζόμενοι ενώ πήραν παράταση μέχρι τις 12 Μαΐου χωρίς κανένα πρόσχημα, χωρίς κανένα νομικό πλαίσιο, χωρίς καμία απολύτως λογική, ακόμη και χωρίς συνεδρίαση, δια περιφοράς, στην ΔΥΠΑ ψήφισαν τα προγράμματα ανεργίας πριν την λήξη των συμβάσεων των εργαζομένων και τους βαφτίζουν άνεργους κάνοντας προσπάθεια για ακόμα μια φορά να τους πετάξουν έξω από τη ΛΑΡΚΟ.

Καταγγέλλουμε την στάση του υπουργείου «εργασίας» και της ΔΥΠΑ.

 ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

 ΚΑΙ ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: 22 Μάη συνέντευξη τύπου έξω από το Κέντρο Υγείας

Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/1/2024 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου...

Σωματείο Εργαζομένων DEMO: Για τη δολοφονία συναδέλφισσας

 Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων DEMO εκφράζει τη βαθιά θλίψη του και τα ειλικρινή...

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Υπόμνημα των εργαζομένων της πλωτής γέφυρας Λ

Σε σχετικό υπόμνημα που λάβαμε από τους υπογράφοντες υπάλληλους της Περιφερείας Ιονίων Νήσων και...