Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: Για τις απολύσεις σε PeopleCert

Δημοσιεύτηκε στις

Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους, καμία απόλυση, καμία συνδικαλιστική δίωξη!

Η πολυεθνική PeopleCert, θέλοντας να επιβάλει σιγή νεκροταφείου ενόψει νέας επίθεσης στα δικαιώματα των εργαζομένων με πάγωμα μισθών, εντατικοποίηση, απολύσεις και ύστερα από το κλίμα τρομοκρατίας μέσω “ατομικών συμβουλών” και αρνητικών “αξιολογήσεων”, προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης και τρομοκράτησης των εργαζομένων.

Την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη, μέρα εκλογών του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, η εταιρεία προχώρησε σε μαζικές απολύσεις εργαζομένων που είναι μέλη του σωματείου, εκ των οποίων οι 3 είναι υποψήφιοι στις εκλογές του σωματείου για το Διοικητικό Συμβούλιο και έχουν αναπτύξει συνδικαλιστική δράση!

Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους, καμία απόλυση, καμία συνδικαλιστική δίωξη!

Να παρθούν πίσω εδώ και τώρα οι απαράδεκτες απολύσεις!

            Η απόφαση της εργοδοσίας της PeopleCert να απολύσει εργαζόμενους που είναι μέλη του σωματείου, θυμίζει εποχές αλήστου μνήμης και πρέπει να ανατραπεί. Τα Σωματεία μας, οι εργαζόμενοι, δεν τρομοκρατούνται από τέτοιες πρακτικές. Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους συναδέλφους και δηλώνουμε πως είμαστε στο πλευρό των απολυμένων, μέχρι να γυρίσουν  κανονικά πίσω στη δουλειά.

 Δεν θα περάσουν οι απολύσεις και η τρομοκρατία!

 

 

 

Περισσότερα

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Δυτ. Αττικής: Απαιτούμε συνθήκες δουλειάς και αμοιβές που να αντιστοιχούν στις σύγχρονες ανάγκες μας

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 13ΩΡΟ 7ΩΡΟ –...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτ. Υπαλλήλων Φθιώτιδας: Όχι στην 13ώρη δουλειά – σκλαβιά

7ωρο-5ήμερο-35ωρο με αυξήσεις στους μισθούς. Όχι στην 13ώρη δουλειά – σκλαβιά Να αποσυρθεί το νέο αντεργατικό...

Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Χαιρετισμός του αγώνα των συναδέλφων στην AVRAMAR

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τον αγώνα που έδωσαν οι συνάδελφοι στο εργοστάσιο ζωοτροφών της...