Τρίτη, 28 Ιουνίου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: Συμπαράσταση στην απεργιακή κινητοποίηση Πειραιώς και Εθνικής

0

Το Δ.Σ. της  Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου συμπαραστέκεται στον απεργιακό αγώνα των συναδέλφων μας στα υποκαταστήματα των τραπεζών Εθνικής και Πειραιώς που συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία. Παρά τα υπερκέρδη τους όλα αυτά τα χρόνια, οι διοικήσεις της Εθνικής και της Πειραιώς δεν υπογράφουν επιχειρησιακή σύμβαση με αυξήσεις στους μισθούς που να καλύπτουν τις αυξημένο κόστος διαβίωσης και μετακίνησης για τους υπαλλήλους τους αλλά αντίθετα απειλούν έμμεσα με απολύσεις μέσω μελλοντικού κλεισίματος κι άλλων  καταστημάτων!

Συνάδελφοι-ισσες,

Πέρα από το πόσο προκλητικό είναι ένας κλάδος σαν τις τράπεζες να δηλώνει αδυναμία να υπογράψει συμβάσεις με αυξήσεις και διαφύλαξη των συνθηκών εργασίας, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να κλείσουν και άλλα καταστήματα στο νησί δυσχεραίνοντας τις ζωές εργαζομένων και κατοίκων.

Για αυτούς τους λόγους καλούμε τους εργαζομένους να συμμετάσχουν στην αυριανή απεργιακή  κινητοποίηση έξω από την Τράπεζα  Πειραιώς στις 8:00 όπου θα είναι και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. μας. Ο αγώνας των συναδέλφων είναι και δικός μας αγώνας!

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.