Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής:Καταγγέλλουμε την κλήτευση της Αφροδίτης Ρέτζιου, προέδρου της ΟΕΝΓΕ , σε δίκη ως κατηγορούμενη

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την κλήτευση της Αφροδίτης Ρέτζιου, προέδρου της ΟΕΝΓΕ , σε δίκη ως κατηγορούμενη επειδή «αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις» κατά την συγκέντρωση των υγειονομικών στο Υπουργείου Υγείας στις 24/9/20. Διώκεται επειδή δεν συμβιβάστηκε με την ατομική ευθύνη της κυβέρνησης, με τη μετατροπή του συστήματος υγείας σε σύστημα της μίας νόσου και διεκδίκησε μαζί με τους μαχόμενους υγειονομικούς την προστασία της ζωής του λαού.

Η ενεργοποίηση για πρώτη φορά του νόμου Χρυσοχοΐδη για τον περιορισμό των διαδηλώσεων από την κυβέρνηση δείχνει την προσπάθειά της να βάλει τους αγώνες των εργαζομένων στον πάγο.Για ακόμα μία φορά θέλουν να τρομοκρατήσουν τον λαό, τώρα με «διαδηλωτοδικεία», μπροστά και όπως λένε οι ίδιοι σε ένα δύσκολο χειμώνα όπου οι εργαζόμενοι, οι ανάπηροι, οι χρόνιοι πάσχοντες καλούνται να «προσαρμοστούν» στην ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση.

Ας ξέρουν λοιπόν πως με αυτές τις μεθοδεύσεις προκαλούν μόνο την αγανάκτηση και την οργή του λαού και θα μας βρουν μπροστά τους με πρώτο σταθμό την Πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 9 Νοέμβρη!

Καλούμεόλους τους εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, μαθητές, φοιτητές, φτωχούς αγρότες, γυναίκες, συνολικά  τον λαό της περιοχής, όλους όσοι πληττόμαστε εδώ και χρόνια από αυτήν την βάναυση αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά, να δώσουμε βροντερή απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης και την λογική που μας θέλει θεατές στην εξέδρα για να περνάν ανενόχλητοι τον έναν αντιλαϊκό νόμο μετά τον άλλον! 

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ και σε κάθε διωκόμενο εργαζόμενο. Απαντάμε στα “διαδηλωτοδικεία”, στην συνολικότερη ένταση της καταστολής, με δυνάμωμα του αγώνα μας για την ακύρωση όλων των αντιδραστικών, αντεργατικών νόμων και ρυθμίσεων.      

 

Περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζ. Υπ. Γεωργίας – Σύλλογος Εργαζ. Υπ. Γεωργίας Αττικής: Όλοι στη συγκέντρωση 1μ.μ. στη Βουλή

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 1/12 12.00-ΛΗΞΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ 1...

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Θριασίου: Άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ για την ακύρωση των αναστολών εργασίας

Άμεση εφαρμογή της απόφαση του Γ τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας για την ακύρωση των...

Συνδικάτο Καθαριστριών – Καθαριστών Ν. Αττικής και Περιχώρων:Δυναμώνουμε το συλλογικό αγώνα για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ -ΕΚΤΡΩΜΑ   ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ  Δυναμώνουμε το συλλογικό αγώνα για...