Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου: Στηρίζουμε τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των σωματείων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ!

 Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου εκφράζει την αλληλεγγύη της στο δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ. Στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων για να μη χάσει κανένας τη δουλειά του, το σπίτι του!

Απαιτούμε η κυβέρνηση να πάρει τώρα πίσω την κατάπτυστη τροπολογία που κατέθεσε με την οποία  όχι μόνοπετάει στην ανεργία εργαζόμενους που χρόνια τώρα της δίνουν ζωή , είναι αυτοί που παράγουν τον πλούτο,αλλά τους πετάει και έξω από τους οικισμούς που χρόνια τώρα διαμένουν με τις οικογένειές τους!

Δε θα περάσει η προσπάθεια της κυβέρνησης  να σπάσει τον αγώνα των εργατών και του λαού της περιοχής με τελεσίγραφα και εκβιασμούς. Ξέρουμε ότι ο αγώνας και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ αποτελούν εμπόδιο στους σχεδιασμούς όχι μόνο της σημερινής κυβέρνησης αλλά και των προηγούμενων  γι αυτό και προχωράει σε έναν ωμό εκβιασμό για να αποσύρουν οι εργαζόμενοι τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει με αντάλλαγμα δήθεν επαναπροσλήψεις με μηνιαίες και δίμηνες συμβάσεις.

Το δικαίωμα στη δουλειά είναι αδιαπραγμάτευτο! Το δίκιο είναι με το μέρος των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ και το σωματείο μας τους στηρίζει όπως στηρίζει καθημερινά όλους τους εργαζόμενους που διεκδικούν δουλειά και ζωή με δικαιώματα!

Στηρίζουμε τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των σωματείων της ΛΑΡΚΟ

Απαιτούμε

Να αποσυρθεί τώρα η επαίσχυντη τροπολογία που κλείνει τη ΛΑΡΚΟ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ!

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Ν. Αττικής: Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για τις ΣΣΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΦΛΑΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ με συμμετοχή στην ΣΤΑΣΗ...

Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Ν. Αττικής: 3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη. Δεν ξεχνάμε δεν συγχωρούμε

3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη Δεν ξεχνάμε - Δεν συγχωρούμε Το Σάββατο 28/02/2026 συμπληρώνονται...

Κάλεσμα ΔΑΣ ΕΚΑ: Στο 33ο Συνέδριο του ΕΚΑ ψηφίζουμε ΔΑΣ για πραγματική αλλαγή σελίδας στο Εργατικό Κέντρο

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Στο 33ο Συνέδριο του ΕΚΑ, στις 7 και 8 Φλεβάρη έγινε το...