Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου: Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταγγέλλει την προκλητική κίνηση της εργοδοσίας της «Μαλαματίνα» που με τις πλάτες της κυβέρνησης προχώρησε στις απολύσεις του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Γιάννη Φραγκίδη αλλά και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη.

Οι απολύσεις αυτές έρχονται σαν συνέχεια της καταστολής με ΜΑΤ και χημικά. Έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, που εδώ και μήνες δίνουν έναν μεγάλο αγώνα, παλεύοντας να ανακληθούν οι απολύσεις των 15 συναδέλφων τους και για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Από την πρώτη στιγμή δέχτηκαν την αλληλεγγύη εκατοντάδων σωματείων από όλη την Ελλάδα χιλιάδων εργαζομένων από όλη τη χώρα, όπως και του σωματείου μας.

Ο αγώνας των εργαζομένων στη Μαλαματίνα είναι δίκαιος και όλη η προσπάθεια κυβέρνησης εργοδοσίας θα πέσει στο κενό. Τώρα χρειάζεται να εκφραστεί ακόμα μεγαλύτερη αλληλεγγύη στον αγώνα των συναδέλφων μας.

Οι απολύσεις δε θα περάσουν!

 

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: 26 Απρίλη γιορτή για τα παιδιά στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά

Κυριακή 26 Απρίλη στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά Ομηρίδου Σκυλίτση 19 Έναρξη 12.00 το μεσημέρι Ο Καραγκιόζης και...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Χαϊδαρίου: Σε έναν κόσμο που φλέγεται συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα για ζωή,  μόρφωση και δουλειά με δικαιώματα

Πρωτομαγιά 1886 – Πρωτομαγιά 2026: 140 χρόνια! Σε έναν κόσμο που φλέγεται συνεχίζουμε αταλάντευτα τον...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: 140 χρόνια μετά την εξέγερση του Σικάγο… συνεχίζουμε τον αγώνα για νέες κατακτήσεις

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2026 140 χρόνια μετά την εξέγερση του Σικάγο… συνεχίζουμε τον αγώνα  για νέες κατακτήσεις! ΚΑΜΙΑ...