Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου: Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταγγέλλει την προκλητική κίνηση της εργοδοσίας της «Μαλαματίνα» που με τις πλάτες της κυβέρνησης προχώρησε στις απολύσεις του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Γιάννη Φραγκίδη αλλά και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη.

Οι απολύσεις αυτές έρχονται σαν συνέχεια της καταστολής με ΜΑΤ και χημικά. Έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, που εδώ και μήνες δίνουν έναν μεγάλο αγώνα, παλεύοντας να ανακληθούν οι απολύσεις των 15 συναδέλφων τους και για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Από την πρώτη στιγμή δέχτηκαν την αλληλεγγύη εκατοντάδων σωματείων από όλη την Ελλάδα χιλιάδων εργαζομένων από όλη τη χώρα, όπως και του σωματείου μας.

Ο αγώνας των εργαζομένων στη Μαλαματίνα είναι δίκαιος και όλη η προσπάθεια κυβέρνησης εργοδοσίας θα πέσει στο κενό. Τώρα χρειάζεται να εκφραστεί ακόμα μεγαλύτερη αλληλεγγύη στον αγώνα των συναδέλφων μας.

Οι απολύσεις δε θα περάσουν!

 

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Ολοκληρώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Νοσοκομείο, ενάντια στο νομοσχέδιο...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για τις ελλείψεις στα φάρμακα

Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση για τις ελλείψεις σε μια σειρά φάρμακα, πολλά...