Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου: Για την πυρκαγιά στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου

Δημοσιεύτηκε στις

Κλιμάκιο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου κατέφτασε άμεσα στο χώρο της Στειακάκης Δ. (Ανακύκλωση) όπου εξελίσσεται η πυρκαγιά. Ζητήθηκε επιτόπου ενημέρωση από την πυροσβεστική υπηρεσία που επιχειρούσε εκείνη την ώρα στο χώρο.

Με ευθύνη της εργοδοσίας, της επιθεώρησης εργασίας και του Δήμου να γίνει άμεση εκκένωση όλων των παρακείμενων εργοστασίων καθώς υπάρχει κίνδυνος για εκτεταμένο βιομηχανικό ατύχημα, πέρα από τον κίνδυνο που διατρέχουν οι εργαζόμενοι από την εισπνοή του καπνού και των αναθυμιάσεων. Παράλληλα, η εργοδοσία να αναλάβει τον καθαρισμό του χώρου και αυτός να γίνει αυστηρά και μόνο από εξειδικευμένο συνεργείο, να μην γίνει σε καμία περίπτωση από τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Ζητήθηκε να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε οι εργαζόμενοι της εταιρίας να επανέλθουν στην εργασία τους με ασφάλεια. Έως ότου επιστρέψουν στην δουλειά να διασφαλιστεί ότι θα πληρωθούν κανονικά για το διάστημα αυτό.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Συμπαράσταση στους συμβασιούχους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά στηρίζει και συμπαραστέκεται στους συμβασιούχους Εργασιακούς Συμβούλους των ΚΠΑ2 Πειραιά,...

Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής: Κάλεσμα 25 Γενάρη σε σύσκεψη για την ειδική αγωγή

Γονείς παιδιών στην ειδική αγωγή, στηρίζουμε την σημαντική πρωτοβουλία για τα παιδιά μας του...