Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου: Για την πυρκαγιά στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου

Δημοσιεύτηκε στις

Κλιμάκιο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου κατέφτασε άμεσα στο χώρο της Στειακάκης Δ. (Ανακύκλωση) όπου εξελίσσεται η πυρκαγιά. Ζητήθηκε επιτόπου ενημέρωση από την πυροσβεστική υπηρεσία που επιχειρούσε εκείνη την ώρα στο χώρο.

Με ευθύνη της εργοδοσίας, της επιθεώρησης εργασίας και του Δήμου να γίνει άμεση εκκένωση όλων των παρακείμενων εργοστασίων καθώς υπάρχει κίνδυνος για εκτεταμένο βιομηχανικό ατύχημα, πέρα από τον κίνδυνο που διατρέχουν οι εργαζόμενοι από την εισπνοή του καπνού και των αναθυμιάσεων. Παράλληλα, η εργοδοσία να αναλάβει τον καθαρισμό του χώρου και αυτός να γίνει αυστηρά και μόνο από εξειδικευμένο συνεργείο, να μην γίνει σε καμία περίπτωση από τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Ζητήθηκε να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε οι εργαζόμενοι της εταιρίας να επανέλθουν στην εργασία τους με ασφάλεια. Έως ότου επιστρέψουν στην δουλειά να διασφαλιστεί ότι θα πληρωθούν κανονικά για το διάστημα αυτό.

Περισσότερα

Συνδικάτο Κατεργασίας Ξύλου Ν. Αττικής: 7 – 9 Δεκέμβρη Όλοι στις εκλογές του Συνδικάτου μας

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ 7-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Συνάδελφε, συναδέλφισσα σε καλούμε να δυναμώσεις το...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Για τις αρχαιρεσίες του Σωματείου μας

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συναδέλφους που συμμετείχαν στην μάχη των αρχαιρεσιών του σωματείου μας! Το...

Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου Αθήνας: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του γιου της Προέδρου μας Σούλας Ακζώτη

Το ΔΣ του Συλλόγου Συνταξιούχων του Δημοσίου Αθήνας, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για...