Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου: Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού στη συγκέντρωση που καλεί το σωματείου του ΠΑΓΝΗ 26 Γενάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Κάτω από την μαζική κινητοποίηση των εργαζομένων αποχώρησε η κλούβα των ΜΑΤ

Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού στη συγκέντρωση που καλεί το σωματείου του ΠΑΓΝΗ στην πλατεία Ελευθερίας, αύριο Πέμπτη 26/1 στις 9:30 πμ. Για να δώσουμε μία αγωνιστική απάντηση στις κυβερνητικές φιέστες που επιχειρούν να εξωραΐσουν την πολιτική της κυβέρνησης στην υγεία που εξοντώνει τους υγειονομικούς και ξεζουμίζει τους ασθενείς.

Την περίοδο που οι μαχόμενοι υγειονομικοί διαμαρτύρονται για τις εξοντωτικές συνθήκες εργασίας, τις μετακινήσεις, την υποστελέχωση, τις χιλιάδες μέρες ρεπό και άδειας που οφείλονται, την αναστολή λειτουργίας μοναδικών κλινικών, που επιδιώκει να μετατρέψει τα νοσοκομεία σε επιχειρήσεις και τους ασθενείς σε πελάτες. Την ίδια περίοδο που εντείνει τον αυταρχισμό μέσω της ανανέωσης των διοικήσεων, όπως του ΠΑΓΝΗ, αποτελεί πρόκληση και κοροϊδία η παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας στην πόλη μας για την παρουσία δράσεων για τον καρκίνο.

Οι εργαζόμενοι έχουμε ανάγκη για αποκλειστικά σύγχρονο και δημόσιο σύστημα υγείας για όλους! Ο αγώνας των μαχόμενων υγειονομικών μας αφορά όλους, είναι και δικός μας αγώνας!

Περισσότερα

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής : Να σταματήσει να κρύβεται ο Διοικητής του ΣΕΠΕ

Συνάδελφοι Μόνο το τελευταίο δεκαήμερο ο κλάδος μετράει επίσημα τρία σοβαρά εργατικά ατυχήματα. Παράλληλα οι συνθήκες...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Κλιμάκωση του αγώνα για ανακληθούν οι απολύσεις στον όμιλο ΣΥΦΑ/ΣΕΛΦΑΡ και στην DEMO

Συνάδελφοι, Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει την εργοδοσία του ομίλου ΣΥΦΑ/ΣΕΛΦΑΡ Θεσσαλονίκης για την άδικη, παράνομη...

Συνδικάτα Μετάλλου και Κατεργασίας Ξύλου Ν. Αττικής: Σοβαρές παραβάσεις σε δύο επισκευαστικά συνεργεία

Σε συνέχεια της καταγγελίας μας, σε επανέλεγχο που πραγματοποίησε την Τετάρτη 26/1/2023 η Επιτροπή Υγείας...