Τρίτη, 4 Οκτωβρίου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου : Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στη Μαλαματίνα!

0

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταγγέλλει τις απαράδεκτες συλλήψεις του Προέδρου του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων στην Επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών,  Φραγγίδη Γιάννη, καθώς και του Γιάννη Νιβορλή,  Αναπληρωτή Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών – Πρόεδρο της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Βορείου Ελλάδας και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Η ευθύνη της κυβέρνησης είναι τεράστια, καθώς πραγματοποιεί ένα όργιο καταστολής και τρομοκρατίας απέναντι στους εργαζόμενους στην Επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, που εδώ και 4 εβδομάδες παλεύουν να γυρίσουν πίσω στη δουλειά οι 15 άδικα απολυμένοι συνάδελφοί τους, όπως και να υπογραφεί ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς. Όλα αυτά κατά παραγγελία της εργοδοσίας, που την ίδια ώρα στήνει απεργοσπαστικούς μηχανισμούς για να σπάσει την απεργία μαζί με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Δεν θα τους περάσει. Η αλληλεγγύη όλης της εργατικής τάξης της χώρας μας στους συναδέλφους απεργούς, θα τσακίσει και αυτήν την φορά τα σχέδια της εργοδοσίας και του κράτους που την υπηρετεί.

Απαιτούμε τώρα:

  • Να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες συνδικαλιστές και να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις.
  • Να παρθούν πίσω οι απολύσεις.

 

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Των εργατών η πάλη θα την σπάσει!

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.