Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου – Αλληλεγγύη στην πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταγγέλλει την δίωξη της Αφροδίτης Ρέτζιου, προέδρου της ΟΕΝΓΕ, με τον απαράδεκτο νόμο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

Η κυβέρνηση με την αξιοποίηση για πρώτη φορά αυτού του νόμου προσπαθεί για μια ακόμα φορά να βάλει στο γύψο τον αγώνα μας για δουλειά και ζωή με δικαιώματα, για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία και αυξήσεις στους μισθούς. Μάλιστα η δίωξη αυτή αφορούσε κινητοποίηση των νοσοκομειακών γιατρών εν μέσω πανδημίας, με σύνθημα που εξέφραζε την αγωνιστική τους απαίτηση για μέτρα προστασίας της υγείας του λαού!!!

Θα μας βρουν μπροστά τους! Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την απαράδεκτη απόφαση. Τώρα να δυναμώσουμε τον αγώνα για τα δικαιώματά μας ενάντια στη ποινικοποίηση της δράσης των εργαζομένων και των σωματείων.

Απέναντι στην καταστολή και στην δίωξη συνδικαλιστών, εμείς βάζουμε τον αγώνα μας για τη ζωή και τα δικαιώματά μας.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ Αφροδίτη Ρέτζιου και σε κάθε εργαζόμενο που διώκεται.

Στις 9 Νοέμβρη δίνουμε απάντηση με τη καθολική συμμετοχή μας
στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία!

Δεν αφήνουμε κανένα εργαζόμενο μόνο του απέναντι στην κρατική βία και καταστολή!

Περισσότερα

Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζόμενων στην Ενέργεια: Να δυναμώσει η οργανωμένη πάλη των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς στον κλάδο

Το Αγωνιστικό Μέτωπο εργαζομένων στον κλάδο της Ενέργειας καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της πλειοψηφίας...

Συνδικάτο Επισιτιστικών Τουριστικών Επαγγελμάτων Λέσβου: Καταγγελία εργαζόμενης σε εστιατόριο της Ερεσού

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει ακούγοντας τις...

Σωματείο Εργαζομένων TASTY FOODS: Πέντε συνάδελφοί μας που εργάζονται μέσω Optimal, απομακρύνονται από το εργοστάσιο

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Όλοι στη συνέλευση την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου! Συναδέλφισσες,...