Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας : Αλληλεγγύη στην απεργία των υγειονομικών

0
image_pdfimage_print

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας στηρίζει την απεργία των Υγειονομικών και την απεργιακή κινητοποίηση την 1η Δεκέμβρη 2021, στις 10.30πμ στην πύλη του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τα δίκαια αιτήματα των Υγειονομικών.

Έχουμε φάει με το κουτάλι στους χώρους δουλειάς αλλά και γενικότερα, την «ατομική ευθύνη», τη στιγμή που η εργοδοσία και το κράτος δεν αναλαμβάνουν καμιά ευθύνη. Μπροστά σε σχεδόν ένα εκατομμύριο κρούσματα στη χώρα μας και 18.000 νεκρούς, τα μέτρα προστασίας και τα πρωτόκολλα στους χώρους δουλειάς συνεχίζουν να γίνονται λάστιχο, η κατάσταση στους χώρους υγείας να γίνεται όλο και πιο ασφυκτική και το σύνολο των εργαζομένων με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο χρυσοπληρώνει την ιδιωτική υγεία, σε μια περίοδο μάλιστα που συνολικά η καθημερινότητα μας έχει δυσκολέψει.

Δεν έχουμε τίποτα καλό να περιμένουμε από την αντιμετώπιση της Υγείας ως πεδίο ανταγωνισμού κερδοφορίας, από το να παίρνονται αποφάσεις για τη στελέχωση, τον εξοπλισμό, τις υποδομές με κριτήριο το κόστος…

Δίνουμε τη μάχη μέσα στους χώρους δουλειάς αλλά και στο πλάι των Υγειονομικών για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας. Διεκδικούμε τη θωράκιση του δημόσιου συστήματος Υγείας, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στα Κέντρα Υγείας, τα Περιφερειακά Ιατρεία. Εδώ και τώρα απαιτείται έκτατκη χρηματοδότηση για τις ανάγκες στην Υγεία, επίταξη άνευ όρων και χωρίς καμία αποζημίωση των ιδιωτικών δομών Υγείας.

Share.

Comments are closed.