Ένωση Ιδιωτ. Υπαλλήλων & Εμπορ/λων Ν. Ξάνθης: 21 Νοέμβρη εκλογοαπολογιστική συνέλευση

0
image_pdfimage_print

Tο ΔΣ του σωματείου «Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης» αποφάσισε στη συνεδρίαση του στις 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου, τον ορισμό νέων ημερομηνιών, για την πραγματοποίηση της ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ μετά την μη επίτευξη απαρτίας στις προηγούμενες, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Διοικητικός Απολογισμός
  2. Οικονομικός απολογισμός
  3. την ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για την διενέργεια αρχαιρεσιών νέου διοικητικού συμβούλιου & αντιπρόσωπων στις δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου.

Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 στις 7 μμ. στην αίθουσα της ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (ΣΠΑΡΤΗΣ 11). καλούμε όλα τα μελή του να παραβρεθούν.

  1. Σε περίπτωση μη απαρτίας η 2η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ορίζεται για ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 στις 7 μμ. στην αίθουσα της ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (ΣΠΑΡΤΗΣ 11).
  2. Σε περίπτωση μη απαρτίας η 3η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ορίζεται για την ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 στις 7 μμ. στην αίθουσα της ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (ΣΠΑΡΤΗΣ 11).
Share.

Comments are closed.