Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς: Για τη μετακίνηση γιατρού από το Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ»

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΕΙΝΑΠ εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στη μετακίνηση παθολόγου ιατρού από το Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» προς το Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» για χρονικό διάστημα ενός μήνα. Η συγκεκριμένη απόφαση επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την ήδη δύσκολη κατάσταση στο «ΕΛΠΙΣ», όπου οι παθολόγοι καλούνται να καλύψουν μεγάλο αριθμό νοσηλευόμενων ασθενών και διασπορών σε άλλες κλινικές, με τεράστιο φόρτο εργασίας και σημαντικές ελλείψεις προσωπικού.

Οι συνεχείς μετακινήσεις γιατρών δεν αποτελούν λύση στα προβλήματα υποστελέχωσης των νοσοκομείων. Με τα μπαλώματα είδαμε που φτάσαμε. Ζητάμε την άμεση ακύρωση της μετακίνησης και την επιστροφή της ιατρού στο Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία των κλινικών και η φροντίδα των ασθενών.

Απαιτούμε άμεσες προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού με προτεραιότητα της Ειδικότητα της Εσωτερική Παθολογίας.

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων Arivia SA: Όλοι στην απεργία της Πρωτομαγιάς

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ Η εργατική πρωτομαγιά, δεν είναι η αφορμή για ένα τριήμερο. Είναι η αφορμή...

Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Όλοι στην Απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 1ης ΜΑΗ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Συμπληρώνονται φέτος 140 χρόνια από την Πρωτομαγιά του...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης: Στον δρόμο της ανατροπής ενάντια στον πόλεμο και την εκμετάλλευση

Στον δρόμο της ανατροπής ενάντια στον πόλεμο και την εκμετάλλευση. Παρασκευή 1η Μάη, απεργούμε! Συγκέντρωση 10:00 πμ...