To ΔΣ της ΕΙΝΑΠ καλεί όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικά το «παρών» τη μέρα που η Εισαγγελέας θα ανακοινώσει την πρότασή της για την ενοχή ή μη των καταδικασμένων χρυσαυγιτών.
Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους, η συντριπτική πλειοψηφία των ηγετικών μελών της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης βρίσκεται ήδη εκτός φυλακής, γεγονός που αποτελεί πρόκληση.
Είναι κοροϊδία και εμπαιγμός να συζητείται η αποφυλάκιση των ναζί δολοφόνων, την ίδια στιγμή που η αστική δικαιοσύνη ποινικοποιεί κάθε φωνή αντίστασης των εργαζομένων, κάνει τα στραβά μάτια για τα χάλια τις ελλείψεις των δημόσιων νοσοκομείων.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα: δεν θα τους αφήσουμε να ξαναφανερωθούν στη ζωή και στα νοσοκομεία μας, όσο κι αν επιχειρήσουν να τους καμουφλάρουν. Υψώνουμε τείχος αντίστασης απέναντι στους ναζί εγκληματίες και απαιτούμε την πλήρη, ουσιαστική και συνολική καταδίκη τους – δικαστική και πολιτική – όπως επιβλήθηκε στον πρωτόδικο βαθμό κάτω από τη δύναμη της λαϊκής πίεσης
Όλοι και όλες στη συγκέντρωση την Παρασκευή 12 Δεκέμβρη, 09:00, στο Εφετείο της Αθήνας

