Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς: Καταγγελία για τη μετακίνηση ψυχιάτρων από το Δαφνί προς το Δρομοκαΐτειο

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει την απαράδεκτη πρακτική της 2ης Υ.Πε. και της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΠεΔΥΨΥ της 2ης Υ.Πε για μετακίνηση ψυχιάτρων, αυτή τη φορά από το Δαφνί προς το Δρομοκαΐτειο, με πιέσεις και απειλές για «εντέλλεσθε».

Για πολλοστή φορά η ΕΙΝΑΠ τονίζει πως η πολιτική της υποστελέχωσης και της διαρκούς επιβάρυνσης των γιατρών θέτει σε κίνδυνο τόσο τους υγειονομικούς όσο και τους ασθενείς. Δεν καλύπτονται έτσι τα σοβαρά κενά στο Δρομοκαΐτειο. Οι τεράστιες ελλείψεις δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με αυθαίρετες μετακινήσεις.

Απαιτούμε την άμεση παύση κάθε διαδικασίας μετακίνησης γιατρών και την ουσιαστική ενίσχυση των ψυχιατρικών δομών με μαζικές μόνιμες προσλήψεις.

Περισσότερα

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Πρόταση μπροστά στις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ

Λεφτά για μισθούς, παιδεία, υγεία και όχι για τα κέρδη και τους πολέμους των...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Δελτίο Τύπου από την κινητοποίηση στη Σαλαμίνα και κάλεσμα συνέχισης του αγώνα

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 13:30 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ζητάμε τη συμπαράσταση των εργαζομένων, των συλλόγων γονέων, του...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό της Ελένης Κατραντζή-Χατζηελευθερίου

Η Διοίκηση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον...