Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς: Καταγγελία για τη μετακίνηση ψυχιάτρων από το Δαφνί προς το Δρομοκαΐτειο

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει την απαράδεκτη πρακτική της 2ης Υ.Πε. και της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΠεΔΥΨΥ της 2ης Υ.Πε για μετακίνηση ψυχιάτρων, αυτή τη φορά από το Δαφνί προς το Δρομοκαΐτειο, με πιέσεις και απειλές για «εντέλλεσθε».

Για πολλοστή φορά η ΕΙΝΑΠ τονίζει πως η πολιτική της υποστελέχωσης και της διαρκούς επιβάρυνσης των γιατρών θέτει σε κίνδυνο τόσο τους υγειονομικούς όσο και τους ασθενείς. Δεν καλύπτονται έτσι τα σοβαρά κενά στο Δρομοκαΐτειο. Οι τεράστιες ελλείψεις δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με αυθαίρετες μετακινήσεις.

Απαιτούμε την άμεση παύση κάθε διαδικασίας μετακίνησης γιατρών και την ουσιαστική ενίσχυση των ψυχιατρικών δομών με μαζικές μόνιμες προσλήψεις.

Περισσότερα

Κινητοποίηση συμβασιούχων πυροσβεστών στο Σύνταγμα(ΦΩΤΟ)

Κινητοποίηση για τα τεράστια οργανικά κενά αλλά και ενάντια στις ολιγόμηνες συμβάσεις τους, πραγματοποίησαν...
00:06:34

Παρέμβαση του Αντ. Κούκουρα στον ΕΡΤnews Radio για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (AUDIO)

Τα συνδικάτα με περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις δίνουν τη μάχη για ένα μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο...