Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης: Για τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και των λαών της Τουρκίας της Συρίας και των γειτονικών χωρών που επλήγησαν από τον τεράστιο σεισμό τα ξημερώματα της δευτέρας 6 Φλεβάρη.

Για μια ακόμα φορά τα φυσικά φαινόμενα έχουν θύμα τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στο εμπόριο σε άμεση έκφραση στήριξης και αλληλεγγύης των πληγέντων σε Τουρκία Συρία. Άλλωστε έχουμε και εδώ στη χώρα μας πικρή πείρα από μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές, όπως οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των σωματείων και των λαού προσέφερε ουσιαστική βοήθεια στα θύματα των καταστροφών, κάνοντας έτσι πράξη το σύνθημα «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό».

Καλούμε σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης. Συγκεκριμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων και μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορρους, γάζες, επιδέσμους, είδη ατομικής υγιεινής.

Η συλλογή θα γίνεται Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 1820 το απόγευμα στα γραφεία του σωματείου στο εργατικό κέντρο Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 32, 5ος όροφος.

Περισσότερα

Κινητοποίηση συμβασιούχων πυροσβεστών στο Σύνταγμα(ΦΩΤΟ)

Κινητοποίηση για τα τεράστια οργανικά κενά αλλά και ενάντια στις ολιγόμηνες συμβάσεις τους, πραγματοποίησαν...
00:06:34

Παρέμβαση του Αντ. Κούκουρα στον ΕΡΤnews Radio για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (AUDIO)

Τα συνδικάτα με περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις δίνουν τη μάχη για ένα μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο...