Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ – ΔΑΦΝΙ: Καταγγελία για τη στυγνή δολοφονία του αδικοχαμένου Αντώνη Καρυώτη

Δημοσιεύτηκε στις

 Η στυγνή δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, είναι κρίκοι σε μια ολέθρια αλυσίδα της εγκληματικής πολιτικής του κέρδους και της σαπίλας του κράτους, που υπηρετεί η κυβέρνηση της ΝΔ και η Ε.Ε. για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων, και που δε διστάζει να απαξιώνει και να θυσιάζει ακόμα και την ανθρώπινη ζωή.

Οι εγκληματικές ευθύνες δεν ανήκουν μόνο στα 4 μέλη του πληρώματος που πρωταγωνίστησαν στον καταπέλτη του πλοίου, ανήκουν το ίδιο στη Ναυτιλιακή εταιρεία, το Υπουργείο Ε.Ν. και τις Λιμενικές Αρχές.

Στο ειδώλιο και στην δικαιοσύνη πρέπει να βρεθούν και να ψαχτούν σε βάθος, όλοι εκείνοι οι οποίοι έχουν κάνει σουρωτήρι τα μέτρα ασφαλείας και τους προβλεπόμενους κανονισμούς στο όνομα του κέρδους.

Περισσότερα

ΕΕΔΥΕ: Όλοι στην αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση 6 Αυγούστου στην Ακρόπολη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 81 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ...

Εργατικό Κέντρο Άρτας: Για λαϊκά μαθήματα αλληλεγγύης

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας προχωρά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην υλοποίηση των λαϊκών μαθημάτων....

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Αλληλεγγύη της στους απεργούς της ILWU Local 6 και στους λιμενεργάτες της ILWU Local 10

Η ΕΝΕΔΕΠ εκφράζει την αλληλεγγύη της στους απεργούς της ILWU Local 6 και στους...