Ενιαίος Σύλλογος Εργαζ. ΨΝΑ Δαφνί: Μόνο το οργανωμένο λαϊκό κίνημα μπορεί να υψώσει τείχος στους φασίστες και στο σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ – ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

ΟΛΟΙ στη μεγάλη συναυλία – Τετάρτη 17 Σεπτέμβρη, 18:00, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας και στις 18 Σεπτέμβρη στις 17:30 μ.μ. στο μνημείο του Παύλου Φύσσα με πορεία στο Μπλόκο της Κοκκινιάς.

 Για μια ακόμη φορά το Αστικό κράτος και η δικαιοσύνη του, που υπερασπίζεται το δολοφονικό κράτος σύμμαχό του Ισραήλ, απέναντι στον ήρωα λαό της Παλαιστίνης, με τις πλάτες της κυβέρνησης της Ν.Δ, δείχνει τη σαπίλα και τη βρωμιά του, αφού αποφάσισε την αποφυλάκιση «για λόγους υγείας» του καταδικασμένου αρχηγού της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, του αρχιφασίστα και υμνητή του Χίτλερ,  Ν. Μιχαλολιάκου.

Θυμίζουμε πως το εργατικό- λαϊκό κίνημα από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε τον ρόλο της Χρυσής Αυγής ως μαντρόσκυλου των αφεντικών. Είναι αυτοί που πριν 12 χρόνια δολοφόνησαν τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα. που μέσα στο σκοτάδι χτυπούσαν εργάτες και στελέχη ταξικών Σωματείων στη Ζώνη του Περάματος και που ο ίδιος ο λαός απομόνωσε σε γειτονιές, σχολεία, χώρους δουλειάς και απέδειξε στην πράξη ότι έχει τη δύναμη να τους τσακίσει με τη μαζική, λαϊκή δράση, όπως τον Οκτώβριο του 2020.

Στέλνουμε μήνυμα ότι, όσο κι αν θέλει το κράτος να θρέψει τους φασίστες, για να προστατεύσει τα αφεντικά του και το εκμεταλλευτικό του σύστημα, ο ίδιος λαϊκός παράγοντας θα στείλει για μία ακόμη φορά, τους απόγονους των Χιτλερικών, των δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών, που κατέδιδαν και δολοφονούσαν κομμουνιστές και Έλληνες πατριώτες, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου, τα φασιστοειδή και τις αστικές πολιτικές δυνάμεις που τους υπηρετούν, απαιτώντας – οι ναζί πιο βαθιά στη φυλακή.

Μόνο το οργανωμένο λαϊκό κίνημα μπορεί να υψώσει τείχος στους φασίστες και στο σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.

Περισσότερα

Σωματείο Διανομέων (Ντελίβερι) Π.Ε Πρέβεζας: Ανακοίνωση σχετικά με τις αρχαιρεσίες του νεοσύστατου σωματείου διανομέων στην πόλη μας Πρέβεζα

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ,11.00-19.00,ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ. Συνάδελφοι Με όπλο την οργάνωση...

Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Παρα- τετραπληγικών & Βαριά Κινητικά Αναπήρων: ΠΑ.Σ.ΠΑ.και ΕΣΑμεΑ κάνουνε εμπόριο στις πλάτες των ΑμεΑ

ΠΑ.Σ.ΠΑ. & ΕΣΑμεΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑμεΑ Εδώ και τώρα να εξασφαλιστεί...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Δίνουμε μαζική-μαχητική απάντηση με νέα Απεργιακή κινητοποίηση 14 Οκτώβρη

«Δούλοι δεν θα γίνουμε στον 21ο αιώνα! Όχι στην 13ώρη σκλαβιά» Δίνουμε μαζική-μαχητική απάντηση με...