Ενιαία Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση Συνεργαζόμενοι Γεωπόνων ΔΥ : Εκλογική Διακήρυξη

0
image_pdfimage_print

(Τετάρτη 1-12-2021 στην Περιφέρεια και Τετάρτη 15-12-2021 στην Αττική)

Συναδέλφ/σσα, συνάδελφε,

τέσσερα χρόνια σχεδόν μετά τις εκλογές του Σωματείου μας βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω της πανδημίας και των συνεπειών της. Η κυβέρνηση της Ν.Δ δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο αντιμετώπιση αυτής, όπως μέτρα για τη στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας με τις αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού και έκτακτη χρηματοδότηση, επίταξη των μεγάλων ιδιωτικών μονάδων της Υγείας που εξακολουθούν να θησαυρίζουν, μέτρα προστασίας και μείωση του κινδύνου σε χώρους μεγάλης διασποράς, όπως είναι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα σχολεία και οι χώροι δουλειάς. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, η κυβέρνηση έχοντας αναγάγει το εμβόλιο ως το μόνο ουσιαστικό μέτρο προστασίας και χρησιμοποιώντας τη γνωστή “καραμέλα” της ατομικής ευθύνης και του διαχωρισμού σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους μετακυλύει το κόστος για την πρόληψη στον λαό και τους εργαζόμενους.

Ακόμη χειρότερα η κυβέρνηση αξιοποιεί την πανδημία για να περάσει σωρεία αντεργατικών νόμων, όπως η απαγόρευση συναθροίσεων, η μονιμοποίηση της τηλεργασίας, η ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης κ.ά., φτάνοντας σε όργιο καταστολής και αστυνομοκρατίας με επίκληση την «προστασία» της δημόσιας υγείας. Αποκορύφωμα της αντερνατικής επίθεσης είναι ο «νόμος Χατζηδάκη» που πραγματικά αποτελεί τομή στην ανατροπή θεμελιακών κατακτήσεων, όπως η κατάργηση του 8ωρου, του δικαιώματος στην απεργία, συνολικά το περιορισμό αν όχι την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της συλλογικής οργάνωσης και δράσης των εργαζομένων Για να μην κάνουμε λόγο για τις ανατιμήσεις στα καύσιμα, στην ηλεκτρική ενέργεια, συνολικά στα προϊόντα πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης!!!

Γι’ αυτό ο συσχετισμός δυνάμεων στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΓΔΥ και αντιπροσώπων για την ΠΟΓΕΔΥ έχει μεγάλη και ουσιαστική βαρύτητα. ΕΣΥ αποφασίζεις. Αξιοποίησε και τις αρχαιρεσίες της ΠΕΓΔΥ για να ενισχυθούν εκείνες οι δυνάμεις που το παλεύουν, που επιδιώκουν να ανασυνταχθεί το συνδικαλιστικό κίνημα, να αντιπαρατεθεί με τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς, με τους εκμεταλλευτές μας και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Η ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΕΣΑΚ-Σ) είναι ο συνδυασμός που στηρίζεται από το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Όλο το προηγούμενο διάστημα οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, τα σωματεία και οι συνδικαλιστές που συμπορεύονται μ’ αυτό πρωτοστάτησαν για να παρεμποδίσουν τα αντιλαϊκά μέτρα, να οργανωθεί η αντίσταση, οι αγώνες, η λαϊκή αντεπίθεση. Γνωρίζουμε καλά πως μπορεί να μην συμφωνείς σε όλα μαζί μας. Θα συμφωνήσουμε όμως ότι δεν πάει άλλο με αυτή την κατάσταση. Υπάρχει ανάγκη λοιπόν να παρέμβουμε αποφασιστικά, να τους σταματήσουμε, να τους ανατρέψουμε.

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Η «ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ» ΜΕΝΕΙ!!

Η ανάπτυξη, η ανταγωνιστικότητα και η «κανονικότητα» τους προϋποθέτει καθηλωμένους μισθούς και τσακισμένα εργασιακά δικαιώματα και τα σωματεία στο γύψο. Η ΝΔ έπιασε το νήμα από εκεί που το άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησαν η συγκυβέρνηση της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Όπως οι ίδιοι λένε «το κράτος έχει συνέχεια». Σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ εφαρμόζει όλους τους μνημονιακούς νόμους που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ψήφισαν, κλιμακώνει παραπέρα την αντιλαϊκή επίθεση σχεδιάζοντας, νομοθετώντας και εφαρμόζοντας νέα μέτρα. Το πολυδιαφημιζόμενο Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ αποτελεί το νέο μνημόνιο με το οποίο οι εκταμιεύσεις των δόσεων συνδέονται με την νομοθέτηση
και υλοποίηση από την κυβέρνηση προαπαιτούμενων μέτρων για την ενίσχυση της «ανάπτυξης» και της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας που προϋποθέτουν νέα επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα, όπως έγει δείΕει η πείοα και από την προηγούμενη κρίση. Είναι χαρακτηριστικό ότι το νέο αντεργατικό νομοσγέδιο-έκτρωμα Χατζηδάκη ψηφίστηκε, όχι

τυχαία, μια μέρα πριν επικυρωθεί με τις σχετικές ωιέστες η ένταξη της Ελλάδας στο Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ. Οι «βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές» περιλαμβάνουν κατάργηση του σταθερού ημερήσιου χρόνου εργασίας, απογείωση της ευελιξίας στην εργασία, δουλειά την Κυριακή, ενώ «βέλτιστες» πρακτικές που υπάρχουν ως ευρωενωσιακές οδηγίες και ακόμα δεν έχουν νομοθετηθεί αποτελούν η διάκριση «ενεργού και ανενεργού χρόνου στην εργασία», η δουλειά έως και 13 ώρες ημερησίως κ.α. Είναι χαρακτηριστικό ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ ψήωησαν τα μισά άρθρα του ν. Χατδηδάκη αποδεικνύοντας την στρατηγική τους σύμπλευση με τη ΝΔ και την ουσία της πολιτικής που θα εφαρμοστεί ανεξάρτητα από το πιο κόμμα θα βρίσκεται στην κυβέρνηση.

Για εμάς τους εργαζόμενους υπάργει η πείρα της προηγούμενης κρίσης που αξιοποιήθηκε ώστε να επιταχυνθούν μια σειρά αλλαγές στο κράτος ώστε πιο αποτελεσματικά να τεθεί στην εξυπηρέτηση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων με λιγότερους, ανασφαλείς και κακοπληρωμένους υπαλλήλους. Σε αυτό το πλαίσιο μειώθηκε σημαντικά ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων, επεκτάθηκαν και γενικεύθηκαν κατακόρυφα οι ελαστικές εργασιακές σγέσεις στο Δημόσιο. Έχουμε χάσει μέχρι σήμερα πάνω από έξι μισθούς ενώ διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις επιχειρηματολόγησαν υπέρ της συνταγματικότητας των περικοπών των δώρων, δηλαδή του 13ου-14ου μισθού. Προωθήθηκαν μια σειρά μέτρα και νόμοι που αφορούν στη λεγόμενη στογοθεσία, τα περιγράμματα θέσης, την «αξιολόγηση» δομών και υπαλλήλων, τους νέους οργανισμούς, την κινητικότητα, τις ιδιωτικοποιήσεις αντικειμένων και άλλα. Δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης της ΝΔ ήταν ο Ν. 4322/2019 για το Επιτελικό Κράτος με τον οποίο εντείνεται η κατηνοριοποίηση και η υισθολονική διαφοροποίηση μεταξύ των δημοσίων υπαλλήλων, εισάγονται ασφυκτικοί μηχανισμοί ελέγχου ώστε να εξασφαλίζεται πιο αποτελεσματικά και απαρέγκλιτα η συνέχεια της αντιλαϊκής πολιτικής, ανεξάρτητα απ’ την εκάστοτε πολιτική συγκυρία και την όποια κυβερνητική εναλλαγή. Ενώ όλα αυτά τα χρόνια εξελίσσεται ένα τέτοιο πρωτοφανές χτύπημα στους όρους ζωής και εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων και γενικότερα των λαϊκών στρωμάτων, παράλληλα βαθαίνει η εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, φτάνοντας σήμερα η Ελλάδα να είναι πρωταθλήτρια μεταξύ των χωρών του ΝΑΤΟ στις νατοϊκές δαπάνες.

Όλα τα παραπάνω εκφράζονται με χαρακτηριστικό τρόπο στο χώρο μας. Για παράδειγμα η κυβέρνηση προωθεί την ιδιωτικοποίηση αντικειμένων των κρατικών γεωτεχνικών υπηρεσιών με θεσμούς όπως ο γεωργικός σύμβουλος και ο κτηνίατρος εκτροφής, συνεχίζει την πολιτική της υποστελέχωσης των κρατικών γεωτεχνικών υπηρεσιών και της εντατικοποίησης. Πρόκειται για πλευρές που εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) που έχει στην προμετωπίδα της τη συγκέντρωση γης και παραγωγής με το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων και την ανάπτυξη με άξονα την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Να ποιοι κερδίζουν από τα μέτρα! Ισοπεδώνουν τα εργατικά λαϊκά στρώματα, τους μικρούς και μεσαίους αγρότες. Αυτό εννοούν όταν μιλάνε για «παραγωγική ανασυγκρότηση» και «δίκαιη ή πράσινη ανάπτυξη». Το καπιταλιστικό κέρδος και όχι την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις τεράστιες είναι οι ευθύνες της πλειοψηφίας στην ΠΕΓΔΥ και την ΠΟΓΕΔΥ για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο σωματείο και την Ομοσπονδία. Συνολικά κινήθηκαν μακριά και πέρα από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι εργαζόμενοι στις γεωτεχνικές υπηρεσίες. ΓΙΑΤΙ, ο ρόλος του σωματείου δεν είναι να κάνει απλά διαπιστώσεις και καταγραφή των προβλημάτων, αλλά να αποκαλύπτει τις αιτίες και την αντιμετώπιση αυτών, να μαζικοποιεί τον κόσμο μέσα από συλλογικές διαδικασίες κάτι που δεν ήθελαν και δεν μπήκαν καν στον κόπο ως όφειλαν, όσο και αν διατυμπανίζουν το ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Η κύρια ευθύνη, εκ των πραγμάτων, βρίσκεται στις δυνάμεις της ΑΔΕΓΕΔΥ (των λεγάμενων Αδέσμευτών Γεωπόνων ΔΥ, τόσο Αδέσμευτων που στην Ομοσπονδία, την ΑΔΕΔΥ και το ΓΕΩΤΕΕ στηρίζουν τη ΔΑΚΕ) οι οποίες είχαν την πλειοψηφία στο Δ.Σ., με αποτέλεσμα να συμπεριφέρονται σαν να είναι το σωματείο τσιφλίκι τους.

Οι περισσότερες παρεμβάσεις αφορούσαν επιμέρους συντεχνιακά ζητήματα με διεκπεραιωτικό και τεχνοκρατικό τρόπο, αποπροσανατολίζοντας ουσιαστικά από την ουσία των προβλημάτων που καθημερινά βιώνουμε στους χώρους δουλειάς. Βγάζοντας πάντα λάδι την κυβέρνηση έφτασαν στο σημείο να καλλιεργούν τη λογική του διαίρει και βασίλευε μεταξύ των εργαζομένων, να έρχονται σε αντιπαράθεση με άλλους κλάδους μέχρι και να καλλιεργούν ρατσιστικά αντανακλαστικά με ανακοινώσεις που συνυπέγραψαν χωρίς σύμφωνη γνώμη του ΔΣ.

Αρκετές από τις ανακοινώσεις βγήκαν κάτω από τη δική μας επιμονή και πίεση, σχεδόν πάντα «στρογγυλεμένες» ώστε να αποκρύπτονται οι πραγματικές αιτίες των προβλημάτων άρα και η διέξοδος για τους εργαζόμενους. Σε ορισμένες δε περιπτώσεις περιορίστηκαν σε ενημερωτικό χαρακτήρα, όπως π.χ. με το ν. Χατζηδάκη λειτουργώντας σαν ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και ΟΧΙ σαν συνδικαλιστικό όργανο!!! θέλοντας να αποκρύψουν την ταύτιση τους με το κυβερνητικό νομοθέτημα όπως π.χ. δημόσια έχουν παραδεχτεί για την ηλεκτρονική/επιστολική ψηφοφορία. Δεν ήταν λίγες οι φορές που έκαναν τον κινέζο σε προτάσεις μας, όπως για την καταδίκη του κυβερνητικού αυταρχισμού, την πρόταση νόμου που συνυπέγραψαν δεκάδες Ομοσπονδίες και σωματεία Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα ενάντια στο ν. Χατζηδάκη απαιτώντας μεταξύ άλλων επαναφορά του 13-14ου μισθού, κα. Δεν είναι τυχαίο, καθώς οι όποιες προτάσεις της πλειοψηφίας δεν αφορούν στην διεκδίκηση και τον αγώνα αλλά περιορίζονται π.χ. στη δικαστική διεκδίκηση του 13-14ου μισθό!!!, στη διερεύνηση επίλυσης του προβλήματος της νομικής κάλυψης μέσω ασφαλιστικής εταιρείας (και όχι την τροποποίηση του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου όπως προτείναμε) και τόσα άλλα… Ίδια ήταν και η στάση τους απέναντι στην αντιδραστική αξιολόγηση καθώς με τον τρόπο τους υπονόμευσαν τη διακηρυγμένη ΑΠΕΡΓΙΑ- ΑΠΟΧΗ που είναι σε ισχύ.

Παρά το γεγονός ότι διατυμπανίζουν ότι η ΠΕΓΔΥ ως κλαδικό σωματείο προτάσσει τα κλαδικά-συντεχνιακά ζητήματα, δεν έκαναν παρεμβάσεις ούτε για το γεγονός ότι η θέση του Προϊσταμένου της Γ.Δ. Αποκεντρωμένων Δομών δεν περιλήωθηκε στις θέσεις που απαιτούνται ειδικές επιστημονικές γνώσεις, ούτε καν για την υπεράσπιση μελών του ΔΣ που βρέθηκαν αντιμέτωποι με δικαστήρια ύστερα από μηνύσεις ιδιωτών κατά την άσκηση του καθήκοντος, ούτε για τη στήριξη συναδέλφων που αποκλείστηκαν από τις κρίσεις λόγω της τροπολογία Γεροβασίλη. ΔΕΝ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ το ζήτημα που προέκυψε από την αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.70Α/25/33354,34398/19-10-2018 Απόφαση της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΦΕΚ Β’/2018/15-11-2018) η οποία ουσιαστικά δίνει το δικαίωμα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να ορίζει με απόφασή του το κατά ημέρα ωράριο εργασίας και την απασχόληση και κατά τις Κυριακές και ημέρες αργίας για το προσωπικό υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ και του ΕΦΕΤ.

Τέλος με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλα τα μέλη της ΠΕΓΔΥ θα θέλαμε να ενημερώσουμε για άλλη μια φορά, σε συνέχεια των από 12 και 18/10/2021 ανακοινώσεών μας, ότι παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας δεν μας έχει ακόμη παραδοθεί το Μητρώο των Οικονομικά τακτοποιημένων μελών και ο οικονομικός απολογισμός των σωματείου.

Σε αυτή την κατάσταση η ΑΔΕΓΕΔΥ βρήκε επί τη ουσίας στήριγμα τις περισσότερες φορές από τις δυνάμεις της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (δυνάμεις του ΣΥΡΙΖα) και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (πρώην ΠΑΣΚΕ) οι οποίες περιορίστηκαν στο να παρεμβαίνουν μόνο για τα λεγόμενα συντεχνιακά θέματα. Άλλωστε τα στηρίγματα του παλιού κυβερνητικού συνδικαλισμού συμπορεύτηκαν πολλά χρόνια μαζί και φέρουν ευθύνες συνολικά για τη κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!

Οι εργαζόμενοι, συνολικά το κίνημα έχουμε τη δύναμη, μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα αν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και εμπιστευτούμε εκείνες τις δυνάμεις στο κίνημα που το παλεύουν. Είναι χαρακτηριστικά τα πρόσφατα παραδείγματα των εργαζομένων της “e-food”, της

“Cosco” που δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι μπορούν χωρίς αναθέσεις και αυταπάτες για τον ρόλο των κυβερνήσεων και του κράτους να επιβάλουν το δίκιο τους.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Σε καλούμε να στηρίξεις το ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ-Συνεργαζόμενοι για να παλέψουμε από κοινού για Σύλλογο και κίνημα που:

\ Θα είναι κοντά στον κάθε συνάδελφο, θα είναι μπροστά στον αγώνα για όλα τα προβλήματα μικρά και μεγάλα.

 • Θα στέκεται απέναντι στους σχεδιασμούς της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων για τις αλλαγές στο δημόσιο που έρχονται να υπηρετήσουν την ενίσχυση της επιχειρηματικής λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών, την παράδοση ολόκληρων τομέων κι υπηρεσιών στους ιδιώτες.
 • Θα αντιπαλεύει την ΚΑΠ και την κυρίαρχη στρατηγική της Ε.Ε. και του ΟΟΣΑ στον πρωτογενή τομέα που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών και στη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε μια χούφτα μεγαλοαγρότες και μεγάλες επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα και υποτάσσει την παραγωγή των αγροτικών προϊόντων στο κέρδος
 • Θα αποκαλύπτει και θα αντιπαλεύει τα παραμύθια της κυβέρνησης περί “δίκαιης, πράσινης ή όπως αλλιώς θα την ονομάσουν ανάπτυξης” και ταυτόχρονα θα διεκδικεί έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης σε όφελος του λαού. Θα παλεύει απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση και δε θα βάζει πλάτη για να ανεβοκατεβαίνουν αντιλαϊκές κυβερνήσεις.
 • Θα συντονίζεται και θα αναπτύσσει κοινή δράση με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, με τους μικρομεσαίους αγρότες και όλους όσους πλήττονται από αυτή την πολιτική.

Εμπιστεύσου την ΕΣΑΚ-Συνεργαζόμενοι, τις αγωνιστικές δυνάμεις του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος με ταξικό προσανατολισμό. Δε χρειάζεται να συμφωνείς σε όλα μαζ’ μας. Πολλά ζητήματα θα τα λύσει η ίδια η ζωή. Τώρα το κύριο είναι να γίνει προσπάθεια για Σωματείο ζωντανό και μαχητικό, στήριγμα όλων των συναδέλφων, για να ισχυροποιηθεί ο ταξικός προσανατολισμός στο κίνημα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 1. ΓΑΙΤΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 2. ΓΚΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥ
 3. ΔΡΕΠΑΝΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 4. ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
 5. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 6. ΚΟΝΤΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
 7. ΚΟΥΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
 8. ΛΟΞΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 9. ΜΙΧΑΛΑΚ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 10. ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
 11. ΟΥΓΓΡΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 12. ΠΑΝΑΓΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ
 13. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 14. ΤΣΕΧΕΛΙΔΟΥ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ
 15. ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.

 1. ΓΑΙΤΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 2. ΔΡΕΠΑΝΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 3. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 4. ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
 5. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 6. ΚΟΝΤΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
 7. ΚΟΥΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
 8. ΛΟΞΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 9. ΜΙΧΑΛΑΚ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 10. ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
 11. ΠΑΝΑΓΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ
 12. ΤΣΕΧΕΛΙΔΟΥ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ
 13. ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
 14. ΧΗΡΑ – ΓΚΟΥΜΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 15. ΧΗΡΑ – ΓΚΟΥΜΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 16. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. ΧΗΡΑ – ΓΚΟΥΜΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 1. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Share.

Comments are closed.