ΕΛΜΕ Πειραιά : Πάρτε τώρα μέτρα για την προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε στις

ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά συμμετέχει στην 3ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε η ΟΛΜΕ (για τις 3 πρώτες ώρες του ημερήσιου-απογευματινού και του εσπερινού ωραρίου) την Τετάρτη 6/5, απαιτώντας να παρθούν ΑΜΕΣΑ μέτρα προκειμένου να ανοίξουν τα σχολεία, χωρίς να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία χιλιάδων εκπαιδευτικών και μαθητών (βλέπε και αναλυτική ανακοίνωση ΕΛΜΕ σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία των σχολείων), απαιτώντας την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου.

Κηρύσσει επιπλέον 3ωρη διευκολυντικη στάση εργασίας για το υπόλοιπο του ωραρίου (για όσους συναδέλφους θέλουν  να την αξιοποιήσουν), μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης για παρουσία στα σχολεία την Τέταρτη 6/5.

Προχωράμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας στις 10:00 π. μ.

Καλούμε τους συναδέλφους να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, με τους γονείς, ώστε να αναδειχτούν τα μεγάλα και ουσιαστικά προβλήματα των σχολείων!

ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ: ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 28 Μάρτη Όλοι στη Γενική συνέλευση του σωματείου μας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Μαρτίου 2026 στις 10:30 Στα...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Για την κινητοποίηση στο περιφερειακό συμβούλιο

ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΑ...