ΕΛΜΕ Πειραιά: Ούτε σκέψη να δοθεί η Ελευσίνα για ορμητήριο πολέμου των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ!

Δημοσιεύτηκε στις

Όλοι στην Ελευσίνα, Τετάρτη 25 Οκτώβρη, στις 7:30 μ.μ. στην πλατεία Ευμολπιδών (απέναντι από τα Goody’s)

Ούτε σκέψη να δοθεί η Ελευσίνα για ορμητήριο πολέμου των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ!

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά την αποστολή των φρεγατών στην Ανατολική Μεσόγειο και την ενεργοποίηση της βάσης της Σούδας, τώρα η κυβέρνηση είναι έτοιμη και για το επόμενο βήμα και συγκεκριμένα να δώσει και την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, όπου αναμένεται οι Αμερικανοί να μετασταθμεύσουν δεκάδες αεροσκάφη τους, υποστηρικτικά μεταγωγικά, ιπτάμενα τάνκερ, ένα πραγματικό ορμητήριο πολέμου για τη Μέση Ανατολή. Αυτό καθώς την ίδια ώρα η βάση της Σούδας φέρεται να έχει «φρακάρει» από τον συνωστισμό μεταγωγικών, κατασκοπευτικών και άλλων αεροπλάνων. Να ξεκουμπιστούν κι από εκεί! Ολόκληρη η χώρα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη ΝΑΤΟική βάση για τα πολεμικά και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.

Δεν ανεχόμαστε η πατρίδα μας να είναι ναύσταθμος ή αεροπορική βάση πολεμικών δολοφονικών σχεδίων, ούτε στόχος αντιποίνων. Τα συμφέροντα του λαού είναι κόντρα στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών. Είναι κόντρα στα σχεδία και τον ανταγωνισμό τους για το ξαναμοίρασμα του κόσμου και των αγορών. Ο λαός μας στέκεται αλληλέγγυος στους λαούς που μπλέκονται σε αυτά τα σχέδια. Στέκεται αλληλέγγυος στον λαό της Παλαιστίνης που αντιστέκεται.

Η κυβέρνηση αναλαμβάνει πολύ βαριές ευθύνες, συμμετέχοντας ακόμα πιο ενεργά στο μακελειό των λαών της Μέσης Ανατολής. Ο λαός μας έχει κάθε συμφέρον να σταθεί ενάντια σε όλα αυτά τα σχέδια.

  • Όχι στην αξιοποίηση της στρατιωτικής βάσης της Ελευσίνας
  • Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα “Ψαρά”. Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. ΈΞΩ οι ΝΑΤΟικές ΒΑΣΕΙΣ
  • Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος τροφίμων και ποτών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης : Συσκεψη για την προετοιμασία της Απεργίας 1 Οκτώβρη

Εν όψει της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας την 1η Οκτώβρη ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης...

Συγκέντρωση σωματείων & φορέων Ν. Ιωνίας την Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη 7μμ στην πλατεία Σημηριώτη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ 10.30 π.μ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ...

Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσιών Υπαλλήλων Αθήνας – Για το καλάθι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 

                 Για το καλάθι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης  «Τα όποια μέτρα στήριξης δεν θα...